Klepání motoru 7AFE
-
- Člen Týmu
Klepání motoru 7AFE
Zdravím. Už fakt nevím čím to je. Při brždění motorem motor cvaká jak šicí stroj. Stačí přidat trochu plyn a cvakání přestane. V tahu se cvakání projeví od 2000ot. a stále s ot. narůstá. Teď se k tomu přidalo ještě nějaké klepání na volnoběh a sem tam vypadne nějaký válec. Někdy to cukne i při rozjezdu. Kabely, svíčky, L.sonda, vyměněno. Ventilová vůle přeměřena, rozvody dělány před rokem (cvakalo to i před výměnou). Nechápu to. Prosím o radu nebo to rozmlátím o strom.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klepání motoru 7AFE
Teď se mi začíná občas projevovat to, že mi jakoby vypadne válec a motor se strašně třepe a auto nejede ..... teď jsem s tím zrovna takhle dojel do práce ... Pěknej vopruz :/ ...... příčín může být hodně, od přidírajícího se vstřiku (7afe na to trpí) až po špatný knob senzor ...... teď jestli to nepřestane to budu muset operativně řešit, takže rád se pak podělím o skušenosti měl sem si koupit dvoulitraTomas.Cvejn píše:Zdravím. Už fakt nevím čím to je. Při brždění motorem motor cvaká jak šicí stroj. Stačí přidat trochu plyn a cvakání přestane. V tahu se cvakání projeví od 2000ot. a stále s ot. narůstá. Teď se k tomu přidalo ještě nějaké klepání na volnoběh a sem tam vypadne nějaký válec. Někdy to cukne i při rozjezdu. Kabely, svíčky, L.sonda, vyměněno. Ventilová vůle přeměřena, rozvody dělány před rokem (cvakalo to i před výměnou). Nechápu to. Prosím o radu nebo to rozmlátím o strom.
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska to budeme kutit, nastartuju auto jede a po takovych cca 7-8KM najednou konec ..... Masakr xDpepa559 píše:Dvoulitry jsou fajn, skoro bezporuchove, ale vstrik mi na nem taky odesel - nepridrel se, ale byla spalena civka.
Jedu do kopce 30, a kdyz pridam plyn jen to zacne strasne rachotit, vykon zadny ......
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu