Středové pokličky originálních plechových kol Corolla E11
Středové pokličky originálních plechových kol Corolla E11
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by někdo nevěděl kde sehnat originál středové pokličky na Toyota Corolla E11 k originálním plechovým diskům.
Na internetu jsem zkoušel hledat ale nikde nic, budu rád za radupředem děkuju.
Na internetu jsem zkoušel hledat ale nikde nic, budu rád za radupředem děkuju.
- Dekker.dave
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mě by se líbili tyhle kola kdyby to nebyli 15ctky ale 14ctky.
http://auto.aukro.cz/aludisky-artec-15- ... 44208.html
http://auto.aukro.cz/aludisky-artec-15- ... 44208.html
Za jednu, koukal jsme se po tom už když jsme jí ztratil před časem.
Čoveče, co by jsi čekal, to stojí lepší noname poklice. Kus plastu to je, ale docela kvalitní a pevnej. Nevím, jaké auto jsi měl předtím, vím ,že to samé na felicii stojí 150Kč, ale připrav se na normální ceny nd a pro něco holt budeš muset do autorizáku a respektovat jejich cenu. Ale zase nebudeš potřebovat ty věci na E11 moc často
Mj. měl jsem pokličku z r. 92 a tu jsme ztratil, asi tam bude nějaký drobný rozdíl, už jsem jí kolikrát hledal a dneska jsem ji prostě už nenašel. Btw. na té starší pokličce dvojnásob matroše, tak by mě zajímalo jak šetří jinde
Čoveče, co by jsi čekal, to stojí lepší noname poklice. Kus plastu to je, ale docela kvalitní a pevnej. Nevím, jaké auto jsi měl předtím, vím ,že to samé na felicii stojí 150Kč, ale připrav se na normální ceny nd a pro něco holt budeš muset do autorizáku a respektovat jejich cenu. Ale zase nebudeš potřebovat ty věci na E11 moc často
Mj. měl jsem pokličku z r. 92 a tu jsme ztratil, asi tam bude nějaký drobný rozdíl, už jsem jí kolikrát hledal a dneska jsem ji prostě už nenašel. Btw. na té starší pokličce dvojnásob matroše, tak by mě zajímalo jak šetří jinde
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
Tak to je mazec, no uvidím co mi napíše z té Toyoty jak jsem tam posílal dotaz na díl ale za 1300kč / ks to je snad nemožný.
No možná jsem trošku odtržen z reality mám ještě Favorita...díly takřka zdarma po celou dobu užívání...E11 jsem dovez včera tak jsem si říkal že bych to trochu zvelebil.
No tak asi jedině ten vrakáč jestli je to tak.
No možná jsem trošku odtržen z reality mám ještě Favorita...díly takřka zdarma po celou dobu užívání...E11 jsem dovez včera tak jsem si říkal že bych to trochu zvelebil.
No tak asi jedině ten vrakáč jestli je to tak.
1.4 71kw- červená, r.v-2000, kosmetické vady, 163000km najeto, jinak slušný stav, pár drobností doladit prasklý čelní sklo, nárazník taky naprasklej a rozbitej blinkr, píchlý kolo, za 10 000kč
Je na tom něco práce ještě ale docela mě překvapil ten motor, hezky tichej a celkem živej a výkonnej na to že to je 1.4
Je na tom něco práce ještě ale docela mě překvapil ten motor, hezky tichej a celkem živej a výkonnej na to že to je 1.4
Za 10 000?
ty voe, to je kup roku
Motor Tě bude bavit, je točivej a auto má tunu, bude překvapovat i nějaký husto nafty.
Jinak sklo 7000 i s prací.
Nárazník ( přední ) 4000Kč v síti různejch prodejců ( Kelly, Elit apod. ) jina kse mi ho podařilo objevit na Aukru asi za 800Kč.
Blinkr klasika, 300Kč by DEPO.
Ještě něco?
Jinak jsem popsal stav svojí Corolly, vč. km, kdy jsme co měnil, tak se mrkni, ať víš, co Tě čeká
Jinak sklo 7000 i s prací.
Nárazník ( přední ) 4000Kč v síti různejch prodejců ( Kelly, Elit apod. ) jina kse mi ho podařilo objevit na Aukru asi za 800Kč.
Blinkr klasika, 300Kč by DEPO.
Ještě něco?
Jinak jsem popsal stav svojí Corolly, vč. km, kdy jsme co měnil, tak se mrkni, ať víš, co Tě čeká
Mondeo 2.0i Turnier 2004