Ahoj. Mám Avensise v naftě, ale mamča má Yariska v benzínu, klasika 1.0 VVTi. Nedávno jsem ho měl půjčeného a už dříve jsem s ním párkrát jezdil. Přijde mi, že má hrozně citlivý plynový pedál. Sotva do něj ťuknu, otáčky letí nahoru a pomalu padají dolu. Možná to tak má být a máte to tak všichni, nebo je to nějaká chyba s kterou jste se už setkali a řešili.
Tak mi, prosím, dejte vědět, jak to máte s plynovým pedálem vy.
Jo a taky mi přijde celkem hlučný, při městksém provozu a dálničním, při 3tis ot. a výš. V jiném jsem nejel a jsem zvyklý na sice naftového, ale skvěle odhlučněného Avíka. Tak netuším, jak hlučný má být. Máte svoje Yarisy tichounké nebo jsou taky celkem slyšet?
Citlivost plynového pedálu
Citlivost plynového pedálu
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Všechno co popisuješ je normální chování. Plyn je velmi citlivý... ale pořád to není jako ve Fábce, kde jsou jenom 2 polohy OFF-ON
Horší je, když si na to zvykneš a pak sedneš do jiného auta, kde plyn reaguje až po znatelném sešlápnutí.
A hluk? No nad 80km/h je to jak ve strašidelném hradu. Dálničních 130km/h = velmi silný hluk hlavně od proudícího vzduchu a 4000 ot. motoru. Nový Yarda je na tom už o hoooodně lépe. Ale první generace je taková.
A hluk? No nad 80km/h je to jak ve strašidelném hradu. Dálničních 130km/h = velmi silný hluk hlavně od proudícího vzduchu a 4000 ot. motoru. Nový Yarda je na tom už o hoooodně lépe. Ale první generace je taková.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001