Chlapci dnes som o 14:00 bol v tomto akože servise, a musím stručne skonštatovať, že takto nejak si predstavujem expresný servis na bežné prevádzkové kvapaliny, aj kde ich portfólio služieb je oveľa pestrejšie.
Čakal ma servis pri 75000km, ktorý podľa ORIGO manuálu mal byť až pri 90000km, avšak ja na tomto nechcem šetriť.
Olej a filter som si priniesol spolu za cca 62€ Mobil 5W30 esp formula 6l, a filter ten si nepamätám.
Bez objednania som tam spontánne nabehol okolo 14:00, chalanisko ihned otvára bránu a naviguje ma na nájazd na rampu.Mladý chalan veľmi ochotne mi povysvetľuje všetko na čom sa pýtam, a je tam zastúpené aj nežnejšie pohlavie.
Dovolil mi ísť priamo pod auto a tak na vlastné oči vidieť prebiehajúce servisné zásahy.
No a ked mi ukázal farbu vypusteného oleja, skoro som zhíkol.
Ani OLED TV, nevykresľuje taký kontrastný pomer "čiernej",ako ten olej.
A to si nechcem predstaviť, ako by vyzeral po 30000km, fakt nie.
Pýtal som sa ho či robia aj veľký servis pri 90000km, odpovedal, že samozrejme, tak o cca rok som u nich opäť.
Hlavné pozitívum vidím v tom, že človek riadne vidí čo sa s autom robí a či OLEJ ktorý si objednal, alebo sám priniesol mu ho tam aj skutočne nalejú.
CENA komplet 30€, čiže s vlastným režijným materiálom a prácou cca 92€
p.s.Odporúčam (: 14:39 som bol fuč!
Oil-partner Račianska Bratislava
-
- Řidič
Oil-partner Račianska Bratislava
Avensis 2,2 130KW, D-CAT.4D,Exlusive, 2006/7
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
Re: Oil-partner Račianska Bratislava
tiez som nad nimi rozmyslal ked mi skoncila zaruka, ale vybral som si nakoniec mechanika z Toyotyviliammmmm píše:Chlapci dnes som o 14:00 bol v tomto akože servise, a musím stručne skonštatovať, že takto nejak si predstavujem expresný servis na bežné prevádzkové kvapaliny, aj kde ich portfólio služieb je oveľa pestrejšie.
Čakal ma servis pri 75000km, ktorý podľa ORIGO manuálu mal byť až pri 90000km, avšak ja na tomto nechcem šetriť.
Olej a filter som si priniesol spolu za cca 62€ Mobil 5W30 esp formula 6l, a filter ten si nepamätám.
Bez objednania som tam spontánne nabehol okolo 14:00, chalanisko ihned otvára bránu a naviguje ma na nájazd na rampu.Mladý chalan veľmi ochotne mi povysvetľuje všetko na čom sa pýtam, a je tam zastúpené aj nežnejšie pohlavie.
Dovolil mi ísť priamo pod auto a tak na vlastné oči vidieť prebiehajúce servisné zásahy.
No a ked mi ukázal farbu vypusteného oleja, skoro som zhíkol.
Ani OLED TV, nevykresľuje taký kontrastný pomer "čiernej",ako ten olej.
A to si nechcem predstaviť, ako by vyzeral po 30000km, fakt nie.
Pýtal som sa ho či robia aj veľký servis pri 90000km, odpovedal, že samozrejme, tak o cca rok som u nich opäť.
Hlavné pozitívum vidím v tom, že človek riadne vidí čo sa s autom robí a či OLEJ ktorý si objednal, alebo sám priniesol mu ho tam aj skutočne nalejú.
CENA komplet 30€, čiže s vlastným režijným materiálom a prácou cca 92€
p.s.Odporúčam (: 14:39 som bol fuč!

Originalne diely o 15% az 50% lacnejsie, olej davam vlastny.
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
zavisi po akej dlhej dobe. po vymene tesnenia kedze bol cely motor von a vycisteny, tak pri vymene po 15tis km tej olej nebol uplne cierny. Ale samozrejme pred vymenou (celkovo motor mal 130tis km) bol teda riadne cierny.mrazik píše:Cerny olej u naftaka je uplne normalni, netreba se znepokojovat.
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW