SOS opravné sady. tzv. antipich
- radys03
- Věčnej rejpal
SOS opravné sady. tzv. antipich
Máte někdo vyzkoušeno? Místo rezervy mám nádrž na lpg a dojezdovku vozím v kufru, kde dost často překáží... Našel jsem třeba http://www.tuning-centrum.cz/product/63 ... l---sprej-
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Pravda funglovka to zrovna nebyla, ale zpuchřelá rozhodně ne. Ona je spíš spálená. To tehdy přede mnou na dálnici v rychlým pruhu zahamoval nějakej "ohleduplnej" němčour, aby nechal vzájemně se předjet náklaďáky. No a bavorák brzdí trochu víc než naložená kombíková felda bez ABS... Jak jsem ji zašlápl, tak šla pořádnej kus smykem a spálenou gumu cejtím snad ještě teď. Nic moc pocit - neskutečně dlouho (aspoň se mi to tak zdálo) jsem byl rychlejší než on a uhnout nebylo kam. Ale dobře to dopadlo. Na a sotva jsem to rozdejchal, tak tuhleta asi po dvou kilometrech bouchla (naštěstí byla vzadu a jel jsem tak 110 proti kopci, ale i tak jsem byl zpocenej až na pr....), na druhý zadní se udělala boule, ale vydržela až domů, na třetí byla ploška a jen čtvrtá zůstala jakž takž. Suma sumárum: jedno brzdění = sada gum na odpis. Ale podstatný bylo, že se nám nic nestalo. Jet asi o trochu rychlejc, když bouchla ...
Jinak vozím rezervu - minimálně v polovině případů, co se mi něco stalo s kolem, by mi byl sprej na nic.
Jinak vozím rezervu - minimálně v polovině případů, co se mi něco stalo s kolem, by mi byl sprej na nic.
Celica 7g TS