Poukázka na propagaci
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Poukázka na propagaci
Ahoj mám poukázky na propagaci v systému google adwords  jelikož mám forum rád a třeba by se to hodilo tak bych rád nabídl poukaz v hodnotě 2000. 
Kdyby se mi ozval moderátor nebo někdo jemu podobný zašlu mu kod.
a to mělo být asi do jiného tématu někam do reklamy že ?

Kdyby se mi ozval moderátor nebo někdo jemu podobný zašlu mu kod.
a to mělo být asi do jiného tématu někam do reklamy že ?
Rikal jsem si ze poradim Aldovicz at oslovi Microna pac ten umi pritahnout pozornost k inzeratu. Ma na to takovou luxusni fintu (vlastne jsme si rikal ze mu jeste nepomohl sam od sebe) , ale tohle je pecka. 
Co to nabidnout Aldovi ze by jako nezakladal temata jedno za druhym, protoze surne neco shani a neumi napsat Sz Idahovi, ale buchnul by jsi to primo na google. Ha kurna to je dobrej skutek jak sfina jak pro moderatora a nas ostatni tak pro aldu

Co to nabidnout Aldovi ze by jako nezakladal temata jedno za druhym, protoze surne neco shani a neumi napsat Sz Idahovi, ale buchnul by jsi to primo na google. Ha kurna to je dobrej skutek jak sfina jak pro moderatora a nas ostatni tak pro aldu

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Mira Stejskal
- Člen Týmu
foto
uruem
To foto 
   ja myslel,že jsem prastenej sam,dobry

To foto

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Alda je s emnou v konktatku od začátk, mylsím že i cenu jsem mudal velice dobrou, jen je proste přesvedcen že pulku 7gen sežene jinde levneji než 2,5tis + jeho náklady na dopravuKubrt píše:Rikal jsem si ze poradim Aldovicz at oslovi Microna pac ten umi pritahnout pozornost k inzeratu. Ma na to takovou luxusni fintu (vlastne jsme si rikal ze mu jeste nepomohl sam od sebe) , ale tohle je pecka.

- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To se divim, ze neniIdaho píše:Alda je s emnou v konktatku od začátk, mylsím že i cenu jsem mudal velice dobrou, jen je proste přesvedcen že pulku 7gen sežene jinde levneji než 2,5tis + jeho náklady na dopravu

aby uz mohl jezdit.
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.

.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Idaho píše:Alda je s emnou v konktatku od začátk, mylsím že i cenu jsem mudal velice dobrou, jen je proste přesvedcen že pulku 7gen sežene jinde levneji než 2,5tis + jeho náklady na dopravuKubrt píše:Rikal jsem si ze poradim Aldovicz at oslovi Microna pac ten umi pritahnout pozornost k inzeratu. Ma na to takovou luxusni fintu (vlastne jsme si rikal ze mu jeste nepomohl sam od sebe) , ale tohle je pecka.
To snad néé ne?

Celica 7 gen. silver metalic  ---Sold
---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi

---Sold
---SoldChrysler 300c 5.7 Hemi