Dál to má trochu bordel v interiérový elektrice. Např nejde stáhnout spolujezdcovo okno z místa řidiče, vytáhnout ale jde, dál mi v poslední době zlobí el. ovládání zrcátek, kde se mi rozbilo bohužel tlačítko na vyhřívání zrcátek. Centrál funguje od řidiče jak má, ale od spolujezdce pouze odemyká. Nejdou mlhovky, ačkoli pojistkou to není. Kontrolka na palubce se vůbec nerozsvítí. Světla svítí jak mají, jen kontrolka dálkových světel se taky nerozsvítí.
Části interiéru někdo přede mnou nastříkal na červeno. Jsem v čechách druhý majitel. Auto vlastním 2 a půl roku. STK to má do letošního října.
Auto momentálně jezdí na starších 7x15'' aludiscích obutými na zimních pneu. Na léto tomu dávám 8x17. Tyto disky NEjsou zapsány v TP. Auto je jinak série až na vzduch. filtr od Greenu, volant od Victora, řadičku od Moma a autorádio od Blaupunktu.
Nejsem zrovna odborník přes motory a nejsem odborník na autoelektriku. Proto zvažuju prodej, jelikož na to všechno zrovna nejsou peníze a nevím kdy budou.
Prodám opravdu jen vážnému zájemci. A začnu orientačně s cenou 100 tis Kč? (Eko je zaplacený)
Co vy na to?

ps: Fotky pošlu na mail, nešlo je vložit diky "505 - Internal Server Error"

pps: Jsem z Prahy, auto je garážovaný a je nekuřák