Sondáž potencionálně vážných zájemců o MR2 W2

vše ohledně modelové řady MR2
mikue
Navigátor

Sondáž potencionálně vážných zájemců o MR2 W2

Příspěvek od mikue »

Ahoj Klubáci, chtěl bych předem zjistit jestli by vůbec byl vážný zájem o mou Toyotu MR2 W2, revize 1, vyrobenou v lednu 90'. Motor má pověstných 115 kW, najeto lehce přes 190 tis km. Poslední rozvody tomu byli dělaný v roce 2000 v cca 100 tis km....což mimo jiné znamená, že rozvody se budou dělat za pár tisíc km znova. Je bez koroze, akorát má už horší originální červený lak, nějaký ten škrábanec se najde, na zadním křídle se mi na jednom místě sloupl lak (4 cm2). Kdysi přede mnou vůz prošel lehkou nehodou = je z půlky stříkaný pravý blatník a nesedí moc kryt přední pravý vyklápěčky. Přední nárazník někdo kytoval. Motor šlape jak má. Ale žere olej - cca 1 litr na 1000 km. Chtělo by to přetěsit motor.
Dál to má trochu bordel v interiérový elektrice. Např nejde stáhnout spolujezdcovo okno z místa řidiče, vytáhnout ale jde, dál mi v poslední době zlobí el. ovládání zrcátek, kde se mi rozbilo bohužel tlačítko na vyhřívání zrcátek. Centrál funguje od řidiče jak má, ale od spolujezdce pouze odemyká. Nejdou mlhovky, ačkoli pojistkou to není. Kontrolka na palubce se vůbec nerozsvítí. Světla svítí jak mají, jen kontrolka dálkových světel se taky nerozsvítí.

Části interiéru někdo přede mnou nastříkal na červeno. Jsem v čechách druhý majitel. Auto vlastním 2 a půl roku. STK to má do letošního října.

Auto momentálně jezdí na starších 7x15'' aludiscích obutými na zimních pneu. Na léto tomu dávám 8x17. Tyto disky NEjsou zapsány v TP. Auto je jinak série až na vzduch. filtr od Greenu, volant od Victora, řadičku od Moma a autorádio od Blaupunktu.

Nejsem zrovna odborník přes motory a nejsem odborník na autoelektriku. Proto zvažuju prodej, jelikož na to všechno zrovna nejsou peníze a nevím kdy budou.

Prodám opravdu jen vážnému zájemci. A začnu orientačně s cenou 100 tis Kč? (Eko je zaplacený)

Co vy na to? :)

ps: Fotky pošlu na mail, nešlo je vložit diky "505 - Internal Server Error" :roll:

pps: Jsem z Prahy, auto je garážovaný a je nekuřák :wink:
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

že ses zbláznil..., při revizi 1 a těchle vyjmenovanejch závadách-a že jich není málo, myslim že na 100.000,-kč nejenom začneš ale i skončíš. Sorry-nechci ti to tady kazit, ale ta cena je nesmyslná, ber že například Invader loni prodával a myslim že i stále prodává mk2, bez jakýhokoliv problému na motoru, nebo na elektrice, ve velmi dobrým stavu, s loni novým lakem, prostě auto kompletně zrenovovaný a to za ni chtěl 80 nebo dokonce 70 tisíc a myslim že to byla revize 2, tudíž v tvým případě renovace motoru-cca 15-20 tisíc, novej lak cca 15-20 tisíc a vyjmenovaný problémy na elektrice si ani netroufám odhadovat, kolik by to stálo, aby to auto bylo více méně bez chyby-promiň ale tu elektriku máš fakt v prdeli a nebude to legrace to dát dokupy-najednou sesh minimálně na cca 150tisících a za to koupíš revizi 4 v supr stavu-nebo klidně revizi 1 v supr stavu jakožto veterána a to bude bez jakýkoliv práce a případnejch dalších problémů..., myslim že budeš mít problém to prodat za 60.000,-, já sem v podobným stavu prodával podobnou revizi 1 před skoro 5 rokama a to sem byl fakt rád, že sem ji po 4 měsících prodeje za 60.000,-prodal a to jen díky tomu, že kupující byl ještě větší blázen než já..., sorry ale tohle je auto plný investic a to mr2 za sto litrů musí bejt v relativně dobrým stavu, ale uvidíš
Naposledy upravil(a) marcelus dne ned 22.01.2012, 12:20, celkem upraveno 1 x.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

No podle toho co píšeš je to auto po fandovi, na kterým se dřív nebo později bude dělat lak a go motoru když pominu běžný spotřební materiál co odchází. Radši tu nebudu mluvit o ceně abys nebyl uraženej ale sto je dosti přemrštěná cena...
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Marcelus: motor a lak vyjde mnohem víc než celý auto pak :D
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

na to musí přijít sám, že buď do toho bude muset utopit cca 60.000 sám aby to následně za 100.000 prodal, nebo to jednoduše pod 60. tisíc někomu prodá, kdo se s tím bude trápit sám. Já mámve svý mr2-po hrubým součtu(bez položek jako volej, cena za práci za opravy a drobný položky do 1000,-kč) narváno s cenou auta cca 380.000,- a to myslim že bych měl problém jako kdokoliv jinej ji prodat za víc než 130.000,- a to to je revize 4 s motorem, kerej nesežere ani kapku oleje, rez nezná, nemá jedinou závadu na elektrice a má rok novej lak, interier vše od MOMO, sedačky sparco a hudba od rockford fosgate, nikdy nebyla bouraná, fakt při prodeji uvažuj nad tím, že neprodáváš kopii ferrari, ale 21 let starou toyotu
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

V pohodě, něco podobnýho sem "chtěl" slyšet. Tak trochu sem s těžkým srdcem počítal s tím, že za víc jak za 60tis bych ji neprodal. To já sem jen tak jako nadhodil tu cenu :wink:

Ideální by bylo kdybych měl zbytečných 150 kaprů, na GO motoru, resp jeho přetěsnění a rozvody, případně na to související nějaký poladění motoru, na nový celolak, podvozek od Teinů, a co já vím co dalšího.

Jenže těch 150 kaprů nemám. A bolí mě u srdce, když nemůžu tomuhle autu dopřát co si zaslouží.

Nejspíš ho stejně neprodám, ale kdo ví. Jinak moc díky za názory :)
Lander
Člen Týmu

Příspěvek od Lander »

za 30tis koupím....
Lander
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

Jen tak pro zajimavost: predloni sem prodaval a prodal za 28.000,- Golfa v naftě z roku 1987 (takže stará hranatá dvojka) s 280.000 km, s motorem co se nikdy neohral na vic jak 70, tekoucima zadnima tlumicema, ementalovym vyfukem, rozechcanym palivovym cerpadlem, s netěsnící převodovkou, kde se blbě řadila jednička, dvojka a začínala i trojka. A navic novy majitel musel při plném vědomí zaplatit navíc 10ku ekodaň. A to byl expert na VW. Jediný plus na tom bylo snad jen to, že to byl 4 roky starý celolak, tudíž bez koroze.

U myho auta by stacilo udelat, co se tyce uniku oleje pouze těsnění pod hlavou. Ale jak už to tak bývá - když je hlava dole.....tak už rovnou GO, vole :) (to jen aby se to rymovalo)
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

myslim, ze tech 30 tisic je dle me aktualni cena tveho vozu.. :-) VW skopek si mozna koupi vic lidi, proto ma jakoby "vetsi trzni hodnotu" ale tohle je extra charakteristicky auto pouze a na jeden ucel a to musis hledat sakra dobre, abys nasel odpovidajiciho, kdo to za to da.. pokud nechces cekat na to, ze ti rupnou rozvody - das do toho dalsi 10tku a odejde pripadne neco jinyho, tak bych bral nabidku od Landera.. :-)

Good Luck..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jakuza píše:myslim, ze tech 30 tisic je dle me aktualni cena tveho vozu.. :-) VW skopek si mozna koupi vic lidi, proto ma jakoby "vetsi trzni hodnotu" ale tohle je extra charakteristicky auto pouze a na jeden ucel a to musis hledat sakra dobre, abys nasel odpovidajiciho, kdo to za to da.. pokud nechces cekat na to, ze ti rupnou rozvody - das do toho dalsi 10tku a odejde pripadne neco jinyho, tak bych bral nabidku od Landera.. :-)

Good Luck..
a nebo moje 3sgte , cena 120000,-Kč + fůra náhr. dílů a + jeden kompl. motor i s převodovkou 3sge a elektr. instalací
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Že Ty jsi to, Mikue, koupil za nějakej nesmyslnej peníze před těma 2 a půl rokama, zjistil jsi jaká je to vrána a zkoušíš to střelit?

Před lety si někdo za 100Kč dotáhl do Hradce bílou MR2 a dal to k nám do servisu... No motor stav na GO a netušil jsem ,že existuje tolik odstínů bílé, kolik jich bylo na tom autě. :lol:
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jelass píše:Že Ty jsi to, Mikue, koupil za nějakej nesmyslnej peníze před těma 2 a půl rokama, zjistil jsi jaká je to vrána a zkoušíš to střelit?

Před lety si někdo za 100Kč dotáhl do Hradce bílou MR2 a dal to k nám do servisu... No motor stav na GO a netušil jsem ,že existuje tolik odstínů bílé, kolik jich bylo na tom autě. :lol:
pouze org. žlutá :-)
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jelass píše:Že Ty jsi to, Mikue, koupil za nějakej nesmyslnej peníze před těma 2 a půl rokama, zjistil jsi jaká je to vrána a zkoušíš to střelit?

k vám do servisu bych nedal ani stařičké kolo zn. UKRAJINA :-) :idea:
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

No tak vzhledem k tomu, že to byl autorizák, tak jsi s novou moc možností neměl :lol:

Ale já tam byl jen na praxi a následný brigošce, auta jsem opustil a studuju dál něco jinýho... takže už je to tam zase bezpečnější, ale zase od r. 2005 už to zase není autorizák. Zase máš ale u Toyot do tohodle roku výhodou, že nemusíš jít do autorizáku, protože kluci je tam znaj a mají k tomu i veškerý potřebný věci.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

omluva

Příspěvek od kolja »

Jelass píše:No tak vzhledem k tomu, že to byl autorizák, tak jsi s novou moc možností neměl :lol:

Ale já tam byl jen na praxi a následný brigošce, auta jsem opustil a studuju dál něco jinýho... takže už je to tam zase bezpečnější, ale zase od r. 2005 už to zase není autorizák. Zase máš ale u Toyot do tohodle roku výhodou, že nemusíš jít do autorizáku, protože kluci je tam znaj a mají k tomu i veškerý potřebný věci.
jo toooo seš ty ten student z divadla HK (máš tam roli kecala v PRODANÉ NEVĚSTĚ :-) tak ať se ti daří ujo :-) sorry ale to bylo jen mimo súťaž než něco podruhé vypustíš

Předmět: Re: mr2 Citovat zprávu
nepomlouvám, nemám to ve zvyku a fora od toho snad nejsou a když vidím, že jsi z Klášterce, tak Tvoji MR2 určitě neznám.

Takže byc hprosil veřejnou omluvu do tématu Very Happy
tímto se veřejně omlouvám za pomluvu ser. v Hradci došlo k nedorozumění ( ale trošku si dej záležet na pravopis) i v soukr. zprávách :-)
Odpovědět

Zpět na „MR2“