Zpětné vnitřní samostmívací zrcátku
Zpětné vnitřní samostmívací zrcátku
Zdarvím , ještě jeden oříšek. Vnitřní zpětné samostmívací zrcátko , někdy naskočí po 10 min. někdy po púl hodině . Nevíte někdo kde je zakopaný pes?Děkuji za radu.
-
- Věčnej rejpal
smutok píše:Lenze vpredu je tiez senzor ktory vuhodnocuje ci ta oslepuju zozadu alebo nie
to ani nemyslis vazne

vpredu je senzor automatickeho zapinania hlavnych svetiel a dazdovy senzor.
to zrkladielko je by default "odtmavene" a zatmavuje sa ak ti tam nieco svieti - priamo do tej diody. Denne svetlo nema taku intenzitu ako auto svietiace za tebousmutok píše: inak cez den by ste mali stale zatmavene zrkadielko.
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
urcite ano 
vidim to ked vchadzam do garaze.. denne svetlo ma ovela vacsiu intenzitu ako svetlo svetiel v noci, len v noci maz rozsirene zrenicky, tak ti to tak nepride.
Ked vchadzam do garaze, tak ked mam predok auta uz v tmavej garazi, okamizte mi zmodra cele spatne zrkadlo v ktorom vtedy vidim iba oblohu (mam vjazd dole kopcom).
Kazdopadne, verso nema senzor sera (na denne svietenie), takze mozno avensis na tento ucel vyuziva tento senzor.
Na verse mam senzor z jednej aj z druhej strany.. a ked je ten predny niecim zakryty, po istej dobe sa stmievanie uplne deaktivuje (pravdepodobne ked tam nejde ziadne svetlo, tak to vyhodnoti ako chybny senzor a vypne stievanie.
vid moj problem s macikom

vidim to ked vchadzam do garaze.. denne svetlo ma ovela vacsiu intenzitu ako svetlo svetiel v noci, len v noci maz rozsirene zrenicky, tak ti to tak nepride.
Ked vchadzam do garaze, tak ked mam predok auta uz v tmavej garazi, okamizte mi zmodra cele spatne zrkadlo v ktorom vtedy vidim iba oblohu (mam vjazd dole kopcom).
Kazdopadne, verso nema senzor sera (na denne svietenie), takze mozno avensis na tento ucel vyuziva tento senzor.
Na verse mam senzor z jednej aj z druhej strany.. a ked je ten predny niecim zakryty, po istej dobe sa stmievanie uplne deaktivuje (pravdepodobne ked tam nejde ziadne svetlo, tak to vyhodnoti ako chybny senzor a vypne stievanie.
vid moj problem s macikom

Corolla Verso D-CAT 130kw
no u mna to funguje tak, ze cez den sa to nemeni, ci som v garazi, tuneli alebo na inych miestach. V noci ked je tma a zrazu sa za mnou ocitne auto, tak na 1-2 sekundy ma to auto oslepuje, a postupne ta intenzita prestava.
Preto som pisal tak ako som pisal. Ale mozno sa to pri inej vybave, resp model sprava inak
Preto som pisal tak ako som pisal. Ale mozno sa to pri inej vybave, resp model sprava inak
este dodam, ze ak by tam ten druhy senzor nebol, tak by sa ti zatmavovalo zrkadlo aj cez den, ked za tebou ide auto s rozsvietenymi svetlami (intenzita svetla je rovnaka ako v noci).
Musia byt dva senzory, a ked je rozdiel medzi prednym a zadnym velmi velky, tak sa zrkadlo zatmavi.
Otazka je, ktory senzor avik pouziva. takze aj ked pouziva iny ako verso, ak to nefunguje, treba ho skontrolovat
Musia byt dva senzory, a ked je rozdiel medzi prednym a zadnym velmi velky, tak sa zrkadlo zatmavi.
Otazka je, ktory senzor avik pouziva. takze aj ked pouziva iny ako verso, ak to nefunguje, treba ho skontrolovat
Corolla Verso D-CAT 130kw
urcite ma 2 senzory..
a vela robi, ked ma clovek tmave folie vzadu! vtedy uz neraguje cez den tak citlivo (hlavne ked vchadzas do garaze). Ked bolo nase auticko nove a nemalo este folie tiez stmavovalo ked som vchadzal do garaze. Potom co sme dali tmave folie, cez den az tak nereaguje.. A v noci ide bez problemov..
a vela robi, ked ma clovek tmave folie vzadu! vtedy uz neraguje cez den tak citlivo (hlavne ked vchadzas do garaze). Ked bolo nase auticko nove a nemalo este folie tiez stmavovalo ked som vchadzal do garaze. Potom co sme dali tmave folie, cez den az tak nereaguje.. A v noci ide bez problemov..
Avensis/T25/2.0/D-4D/2007/Liftback
sorry chlapi, mylit sa je ludske a priznat si chybu tiez. Az teraz som si spomenul ze na vnutornej casti (prednej) zrkadla je tiez taka dierka so senzorom.
inac viac tu priamo od vyrobcu http://www.toyota.com/accessories/featu ... irror.html
inac viac tu priamo od vyrobcu http://www.toyota.com/accessories/featu ... irror.html