radio Yaris 1.gen - nabídněte :(
radio Yaris 1.gen - nabídněte :(
Ahoj Yarisáci, podělalo se mi rádio na Jarískovi, 03 rv, vypada to na ten obavany FM tuner, nejdriv i pri vypnutem radiu z repraku cosi chrcelo, ted uz ani to....nevite nekdo nejakou radu na opravu nebo nemáte někdo něco k prodeji? help 
-
robinhonig
- Člen Týmu
radio
Ahoj, radio nedám , bo by mi chybělo. Ale chci říct , že mi taky přestalo hrát. Zkoušel jsem všemožné pojistky a nic. Dal jsem do servisu a zjistili že byl zkrat v zapalovači. Takže nevím jestli si už byl v servisu ale možná by se to vyplatilo. Mimochodem mi zjišťovali cenu nového radia , a vyšlo to na slušných 25000, tož to musí být luxusní elektronika
)))
Tyhlety autoradia se vyrabely u Pardubic v Panasonicu - delal jsem tam. Nicmene jsem zadne neukradl, takze nemuzu slouzit. Elektroniky je v tom jako v kazdem autoradiu, bohuzel individualitu, ktera nelze nahradit suplikovym radiem si toyota necha zaplatit, obzvlast, kdyz je to spojene s PP. Zkus vrakoviste.
Jarouš 1.0 VVTi, rok 2004, 5D, světle modrý
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kdybyste se nedohodli, tak mi doma leží taky jeden kazeťák. Vyndal jsem ho z Versa (je stejný jako normal Yarisu), když jsem ho kupoval a jelikož nepočítám s tím, že bych ho tam někdy vracel, tak ti ho můžu nabídnout.
Na dobírku ti ho mohu poslat hned zítra, případně pokud chceš ušetřit na poštovném, tak můžeš provést platbu převodem
Aby ses nebál platby předem, tak se mrkni třeba na hodnocení na aukru
http://aukro.cz/show_user.php?search=telleke
Na dobírku ti ho mohu poslat hned zítra, případně pokud chceš ušetřit na poštovném, tak můžeš provést platbu převodem
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
a ty za to chceš co?telleke píše:Kdybyste se nedohodli, tak mi doma leží taky jeden kazeťák. Vyndal jsem ho z Versa (je stejný jako normal Yarisu), když jsem ho kupoval a jelikož nepočítám s tím, že bych ho tam někdy vracel, tak ti ho můžu nabídnout.
Na dobírku ti ho mohu poslat hned zítra, případně pokud chceš ušetřit na poštovném, tak můžeš provést platbu převodemAby ses nebál platby předem, tak se mrkni třeba na hodnocení na aukru
http://aukro.cz/show_user.php?search=telleke
písni mi na mail - honzakabes@seznam.cztelleke píše:No takových 1 000 000,-Kč by se hodilo, ale nějakou tu nulu holt vynecháme, takže stejně jako Lefie za 1000,-Kč.