Silentblok motoru - vibrace
-
Grobe
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Silentblok motoru - vibrace
Řešili jste už někdo výměnu silentbloku motoru? ve volnoběžných otáčkách se třepe víc než je zdrávo...ale žádná hrůza
Re: Silentblok motoru - vibrace
Co je to "víc než zdrávo" ???? Chápem samozrejme tú vetu,ale definuj to presnejšie(alebo to natoč na video a daj to nikede (napr. na you tube).To sa ťažko radí,keď to človek nevidí
Ide totiž o to,či sa ti to trepe natolko,že sa ti to nepáči,alebo je za tým niečo iného ?? To zn. cítiš alebo počuješ nejaké nezvyčajné chovanie sa - popríp. zmenu v správaní sa yariska? - napr. neunosné vybrovanie vo volante(lebo aj vo volante to cítiť.) a pod.?
V tej predošlej (čo som mal) 1.0 sa aj mne mykal ako keby chcel vyskočiť von
- ked som na motor položil ruku,tak som sa s ním tiež triasol akokeby som mal "parkinsona"...ale nie je to závada. Dokonca ak si otvoríš dvere u seba,tak zbadáš,že sa aj dvere trasú pri nastartovanom motore ako alkoholikovi ruka pred ranným pol decákom...
On je proste taký
Ide totiž o to,či sa ti to trepe natolko,že sa ti to nepáči,alebo je za tým niečo iného ?? To zn. cítiš alebo počuješ nejaké nezvyčajné chovanie sa - popríp. zmenu v správaní sa yariska? - napr. neunosné vybrovanie vo volante(lebo aj vo volante to cítiť.) a pod.?
V tej predošlej (čo som mal) 1.0 sa aj mne mykal ako keby chcel vyskočiť von
On je proste taký
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid