škrtání o podběhy na 17" kolech (225/40)

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
P3T3R
Navigátor

škrtání o podběhy na 17" kolech (225/40)

Příspěvek od P3T3R »

Zdravim,

tak nám skončila sezona a když už jsem tedy přezul na zimní gumy, tak bych se vás, kteří máte na svých miláčcích 17" kola, chtěl zeptat jak to máte s podběhy?

Já jsem na svým autě podběhy neměl až do října, kdy jsem koupil podběhy z Anglie, ono to asi mělo svůj důvod jelikož jakmile jsem je nasadil tak jsem zjistil, že mi to při trochu ostřejším zatáčení a najetí třeba i na menší prohluběň na vozovce dost slyšitelně dře... Tak by mě zajímalo jestli má někdo stejnou zkušenost, popřípadě jak jste to vyřešili :?:

Potřeboval bych totiž vědět jestli mám na další sezonu ty podběhy nějak upravit, sundat je (což je kvůli blátu a dešti kravina) a nebo koupit 16"?? Menší profil gum opravdu řešit nechci, už tak je dost těžký sehnat takovýhle gumy levněji než za 8t (ojeté) a navíc při ještě menším profilu už to bude na našich silnicích doslova HOROR.. :evil:

Původně jsem nechtěl menší jak 17", protože to zkrátka vypadá lépe, ale jestli nebude zbytí, tak půjdu do 16"... :? No nicméně když už by to tak bylo tak bych se chtěl zeptat jaký je podle vás nejlepší rozměr, protože na jednu stranu by ten profil mohl být větší (trošku větší komfort :) ), na druhou stranu, ale nechci aby to při pohledu z boku vypadalo jak když řídím traktor :wink:

Děkuji Všem 8)
Toyota MR2 MKII Rev 4
TiTlik
Člen Týmu

Příspěvek od TiTlik »

mam tiez taky problem mam 17" 205/40 a pri uplnom vytoceni nemam skoro ziadnu medzeru medzi kolesom a podbehom je vidiet aj ze je vysuchany ale neni to az tak hrozne ze by som musel menit podbehy alebo dat mensie kolesa...tie 17palcaky su tam pekne :)
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

No a to si vem že já je mám ještě o 8mm vyšší... Ve výsledku pak 1,6mm , že jo...?! :D
Toyota MR2 MKII Rev 4
Odpovědět

Zpět na „MR2“