simering na klice corolla E10

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
OndraPce
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

simering na klice corolla E10

Příspěvek od OndraPce »

Zravim lidi, mám technickej dotaz..kdyz se u corolly E10 meni simering na klice, je potreba kliku vyndat i s pistama, tudiz davaji se novy pistni krouzky? muj problem spociva v tom, ze mi auto zere desne moc oleje od ty doby co me delali vymenu tesneni pod hlavou..mimo jine menili i simering kliky...jeden kamos me rikal, ze si mysli, ze museli vyndat kliku i s pistama uplne ven a novy krouzky tam urcite nedavali (o tom sem se s nima v servisu bavil)..jinej kamos rikal, ze si mysli, ze staci s klikou jen hejbnout dolu..tak bych rad vedel nazor nekoho, kdo to uz delal..dik moc
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Nevím jak ten tvůj motor ale co jsem viděl tak se dají vyměnit gufera kliky aniž by šla klika ven. Každopádně ty nemají vliv na spotřebu oleje - má to vliv jen na to že neteče po motoru olej na zem.
Velká spotřeba oleje může být díky více věcem. Vadné kroužky - ovšem jen jejich výměna nemusí situaci zlepšit (válce bývají vyjeté do šišata) takže nové kroužky můžou hůře těsnit než ty staré. Taky ti to může žrát olej kolem ventilů.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
OndraPce
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraPce »

jasný spatne sem se vyjadril..nemyslim si ze by to bylo tim, skriplej simer uz me menili kdyz to zkur..li poprve..me de o to ze mi rikal ze se nemenili krouzky (coz je logicky, tolik nalitano nema) ale bal sem se jesli nemuseli vyndat pisty a nedali to zpatky se starejma..tim padem by to pak takrka jiste zralo olej skrze to pokud se nepletu, protoze co ja vim tak dat stary krouzky zpatky do valcu je prasarna prasaren..ale kazdopadne dik za reakci, dost si me potesil :)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“