nenskoci motor
nenskoci motor
Zdrávím ,žena odjela do města a už nedojela.Motor točí ale nic.Vystupila zavřela auto ,odemkla a motor naskočil ,ale na podruhé už zase ne ??? Dala druhý klíč ,ale pořád nic.Nemáte s tím nekdo zkušenost? Dík
Verso nemá, má to avensis s 2,0D4d 16V od roku 2003. http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2003_T ... _2302.html
Avensis http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2003_T ... _2302.html
Avensis http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2003_T ... _2302.html
Toyota Avensis Combi T25,2.0D4-d, 85kw
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak baterka me potrapila minuly tyden v pondeli. Otocim klickem, zhaveni za chvili vypne, chci nastartovat a nekolikrat se motor otocil a pak takove to pomale otoceni, pohasli kontrolky a nic. No tak jsem dojel do toyoty pro novou baterku a valil jsem oci, kdyz mi dal 90A ! Rikam technikovi, ze to nechci na bagr, ale jen do kombika avika a on, ze tam je 90A predepsana. Diky sleve 15% na original dily byla cena prijatelna, zamontoval jsem ji, otocil klickem a neuveritelny rozdil oproti predchozimu stavu. Kdyz si to vezmu zpetne, tak uz tyden motor nastartoval pomaleji nez jindy, ale pripisoval jsem to nizkym ranim teplotam.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
-
- Věčnej rejpal
Varta
To teda musí bejt nějaká FEST anomálie. Varty (všech běžných kapacitních i jakostních kategorií - od 40 do 95 Ah atd.) používáme zásadně do všech aut v širší rodině 20 let a NIKDY žádná z nich neodešla. Jedná se o desítky kusů baterií v cca 15 autech. Problém bych viděl v autě nebo nějakym psycho dodavateli, kterej něco nějak zaonačuje/podvádí... Jinak si to naprosto nedokážu vysvětlit. Všechny Varty jsme měnili tím způsobem, že jsme si řekli: "Je tam už mnoho let, tak ji cvičně vyměníme." Dokonce jsme jednou na nějaký akci nakoupili výhodně desítky baterek a prodali po jedné různým lidem - žádná reklamace.mrazik píše:Puvodni original z vyroby tam je 84Aha pres 800A. Ono zhaveni bere sakra hodne.
Stala lehce pres 4 tisice - no neni to malo, ale mam klid.
Vartu jsem mel dvakrat a pokazde odesla v zaruce, tak snad budes mit stesti.
Re: Varta
Ja jich teda nemel desitky, ale asi osm postupne v ruznych autech - a neodesla mi ani jedna.Jakub Krčma píše:To teda musí bejt nějaká FEST anomálie. Varty (všech běžných kapacitních i jakostních kategorií - od 40 do 95 Ah atd.) používáme zásadně do všech aut v širší rodině 20 let a NIKDY žádná z nich neodešla. Jedná se o desítky kusů baterií v cca 15 autech. Problém bych viděl v autě nebo nějakym psycho dodavateli, kterej něco nějak zaonačuje/podvádí... Jinak si to naprosto nedokážu vysvětlit. Všechny Varty jsme měnili tím způsobem, že jsme si řekli: "Je tam už mnoho let, tak ji cvičně vyměníme." Dokonce jsme jednou na nějaký akci nakoupili výhodně desítky baterek a prodali po jedné různým lidem - žádná reklamace.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007