zdravim chalani, mam jednu nevinnu otazocku....pripajal som denne svietenie a nasiel som pod stieracom nejaky volny konektor v ktorom sa nachadza 12 voltov po zapnuti klucika...je to konektor pre klimu? foto pripajam, dik
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 066f02acae
záhadný konektor E10
záhadný konektor E10
CERVENA COROLLA SEDAN 1332/55KW 12/96
Tak jsem se podíval dnes odpoledne manželce pod kapotu (pardon, pod kapotu její červené Corolly), kterážto je rok '97, čili taktéž po faceliftu. A ejhle, konektor tam schovaný je také. Je tedy namířený dolů a izolačkou přimotaný ke svazku, takže není vidět.
Možná by bylo dobré zjistit, ze které vede pojistky. Koneckonců přítomnost odjištěného napětí pod kapotou se vždycky na něco hodí
Možná by bylo dobré zjistit, ze které vede pojistky. Koneckonců přítomnost odjištěného napětí pod kapotou se vždycky na něco hodí
a ona ma klimu? este som to nepozeral, ale ak by to bol naozaj konektor klimi,tak podla knizky Jak na to, by to malo byt pri nohach spolujazdca-poistka klimy...len neviem ci to plati aj pre mna, lebo co som doteraz pozeral obrazky poistkovych skriniek, ani jedna nesedela s mojimi, v knizke je az po facelifte... 
CERVENA COROLLA SEDAN 1332/55KW 12/96