Klepani v motoru Yaris 1999 1.0 terra
-
citronicek
- Člen Týmu
Klepani v motoru Yaris 1999 1.0 terra
Vcera jsem Jardovi menil svicky a mam ted celkem problem s neprijemnym klepanim v motoru. Na volnobeh nejde nic slyset,ale jakmile hodim jednicku, dvojku atd. zacne se z motoru ozyvat divne klepani.Je to jakoby jelo auto jenom na 3 valce, ale zase tahne to dobre. Jo a spotreba mi skocila z nejakych 5,5 na 8,7! Klepe to jenom, kdyz je motor v zaberu. Byl jsem na diagnostiku a nikde zadna chyba. Mechanik mi rekl ze nevi ceho se ma chytit.
Nemate nekdo s timhle zkusenost?
Nemate nekdo s timhle zkusenost?
Toyota Avensis Combi T27, 2.0 D4D, r.v. 2012
-
citronicek
- Člen Týmu
Jsem si 100% jisty, ze jsem vsechno vymenil dobre. Svicky mam nove uplne sejne co tam byly predtim. Utazene jsou tak jak maji byt, vsechno je ok,jen to klepani pri jizde. Jo a jeste jedna vec,pri volnobehu jede motor na 4valce ale asi po cca 30sekundach se jakoby prepne na 3valce a motor vibruje....
-
citronicek
- Člen Týmu
Civky jsou ok, zkousel jsem je zamenit z jineho Yardy a nic. Stare svicky jsem tam dal taky zpatky, porad bez vysledku. Auto jede dobre,ale pri volnobehu se to porad jakoby prepne na ty tri valce.
No je to zahada jak prase.
Neni mozne, ze bych na to neprisel....
Treba se nevzdavat a zkouset dal
No je to zahada jak prase.
Neni mozne, ze bych na to neprisel....
Treba se nevzdavat a zkouset dal
-
citronicek
- Člen Týmu
Tak to klepani v motoru uz jsem vyresil. Trochu mi profukovaly vyfukove svody, bylo to prorezavele jak svina, tak jsem na srotu nasel jine, vymenil jsem to a po klepani ani pamatky. Ale porad mi vadi ty neprijemne vibrace na volnobehu. Asi budu muset znova zkusit ty civky, jinak to neni mozne....
-
citronicek
- Člen Týmu