Rozhodl jsem sem dat par fotek me MRchy. Koupil jsem ji predminuly mesic bez motoru a prevodovky, jinak skoro komplet s ´´kapkou´´ koroze
zdalo se ze jeste opravovana nebyla ale nekdo v Nemecku uz nejakou tu korozi kolem lemu tmelil a lakoval. Tim se rez rozleza vic a na prvni pohled nebyla az tak viditelna
Jinak jedna se o verzi z roku 88 verze targa. Ve vybave jen el. okna zrcatka a central takze norma foto z koupe a prubezneho vyvarovani napovi vice
tak to uz sme traja s vrakmi co ideme davat dokopy
a pzoeram ze vsetci taja mame MK1b
napr. ja mam z britanie uz doma nove prahy, a ten zadny plech rohovy budem objednavat zhruba o tyzden
od 1.nov mam zabestelovanu dvojgaraz tak idem rozoberat vsetko do posledneho srobika
tak to jsme tu asi samej blazen.ja tam jen za tri mesice zahucel 45 000,- a mam jen hromadu srotu rozebranou do sroubku a ani nevim jestli to nekdy dam dohromady.spousta veci chybi
s prichodem studene fronty se prace na toyote asi zastavi. auto je prikryto plachtou na rezave mista nanesen odrezovac od wuřtu zbytek natreny apson zakladem a budem cekat na jaro. Aspon neco nasetrim
Jeste se mi povedlo sehnat za par kc origo stare desky
dneska jsem se pustil do prednich blatniku s tim ze zadek byl nejhorsi, ale povolit ty zarezle srouby a jeste shnilejsim plechu byl sakra problem.. nakonec pulka sroubu polama a torza plechu pokroucene, uvidime podle ceho budu vyrabet
a pridavam jedno foto zrepaslych brzd. komplet rozebrane vsechny 4 trmeny natrene do cerna pretesnene pod tim origo toyota desky a kotouce z predosledni generace yarisu,jsou o neco malo lehci diky jinak udelanemu vnitrnimu chlazeni
s tema zadnima trmenama byl taky boj jednak rozebrat 4roky nepouzivanou rucku ktera stala v koprivach, ale pak to zase slozit kdyz jsem nemohl najit pripravek na tu pitomou pruzinku nakonec pomohla mala selezna stahovacka hodne nervu a more casu
vcera jsem si dovezl domu motor, je trochu zakonzervovan olejem ale to by se melo zmenit. ma nekdo zkusenosti s odpojenim EGRu a nejake zaslepky na podtlaky.. bude se to nejak hatad s necim?
Uploaded with ImageShack.us
a jeste jsem se pusitl do praveho predniho blatniku je to horsi nez vypadal. Shanim levy nejlepe cerveny(ale neni podminkou)
po vcerejsim ohledani motoru se udelaj pouze minimalni upravy hlavne se cast pretesni egr pujde ven a podtlaky se snad nejak zapoji bez nej. Oslovil jsem jednu firmu na vyrobu remenice ke klice pouze pro jeden remen ne dva jak je tomu ted a samozrejme s hliniku cenu dodam, mel by nekdo zajem abych vzal treba dva tri kousky?
prvni otevrit a hledat zadni pravy lem. Nekdo se pekne vyradil s tmelem pod kterym to kveli jeste lepe. Vysledek, chytnuty i nosnik dole u prahu a celkove horsi stav oproti leve(uz hotove) strane
jinak stale shanim a KOUPÍM
- LEVY PREDNI BLATNIK
-STREDOVOU KAPLICKU KOLEM RADIA
-PREDNI PLASTOVE PODBEHY
-kdyby nekdo mel aspon odkaz na svody nejake pekne