Auta fakt nádherný. S tím svým se až stydím. Ono by to chtělo trochu peněz a pak by to taky vypadalo super.
Jinak mám fůru fotek 5th generace, dále videa všech možných aut, bouračky a karamboly (auta+motorky) a vymydlený fotky těch nejlepších super aut na světě. Celkem jsou toho 2CD. Mohu to vypálit a vzít na sraz. Cena by byla jen za medium CD (cca 20kč).
fotky pěkný, krásný lak a kola. Co by mi zvedlo sebevědomí by bylo mít na svým autě "hauptnu" z GT4. Ať už s nasávačem či s "dírou". Nemá ji někdo na prodej?
Tak tohle je z Rally Safari a jestli má někdo zájem o celé video jak tento průjezd vypadal tak ho mám doma, ale je to tak chronicky známé, že to asi nemá smysl.
P.S. Je to Toyota Celica 4WD (ST185) ve verzi A8, ne WRC jak ji někdo mylně označuje! První ve specifikaci World Rally Car byla Corolla WRC!!!
neboj, to som sa hral v photoshope a ako zaklad som pouzil fotku nejakej sialenej upravy (mam pocit ze zo svajcu....trochu to prehnali )
carlos je uz v zaklade slusne roztiahnuty, takze v tom smere by sa to upravilo iba podla potreby
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...