Ahojte
Uvazujem o kupe novej Corolly a neviem sa rozhodnut pre motor. Staci ta 1.4 benzin na normalne jazdenie? Aka je tam realna spotreba? Pripadne ako je na tom v porovnani s 1.4 D-4D. Oplati sa ist do toho naftaka. Co je spolahlivejsie a menej narocne na udrzbu?
A este jedna specialita. Da sa nejakym nenarocnym sposobom spojazdnit prehravanie mp3? Kedze nechcem prist o palubny pocitac najrozumnejsie by bolo keby sa tam dal dorobit nejaky stereo vstup na ktory by som si pripojil vlastny mp3 player. Da sa to?
Budem vdacny za kazdu radu ktora by mi mohla pomoct pri kupe...
Dakujem.
Nova Corolla 5dv. Hatchback
- cahir
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam 1.4 VVTi . na bezne jazdenie uplne staci, v meste mas spotrebu nizsiu, na dialnici sa tie rozdiely smerom k 150 km/h v porovnani s 1.6 zacinaju stracat.
pokial to auto nalozis, tak to citis samozrejme viac ako v 1.6 alebo nejakom D4D..
nakaldy na udrzbu maju benziny vzdy nieco nizsie ako diesle. taktiez v zime maju svoju vyhodu.. najma tuto poslednu
)))
spolahlivost - neviem posudit, jedine to co mam ja a problem ziaden. celkovo tieto benziny (VVTi) patria medzi tie najlepsie na trhu. osobne by som ich dal hned na 2. miesto za HONDAcky VTEC .. a v objeme 1.4 neni o com (kedze honda 1.4 VTEC nerobi)
cinafta alebo benzin musis vediet sam, ci sa Ti to oplati. kazde ma svoje plus aj minus. ja jednoznacne benzin.
mp3 >> napadaju ma 2 moznosti.
1. pripojit CDmenic s podporou mp3 k origo radiu (drahsie riesenie)
2. kupit vysielac, pripojit k mp3 playeru, v radii si nastavis frekvenciu, na ktorej vysiela a pocuvas...
----------------------------------------
kukni aj > www.toyotateam.sk
pokial to auto nalozis, tak to citis samozrejme viac ako v 1.6 alebo nejakom D4D..
nakaldy na udrzbu maju benziny vzdy nieco nizsie ako diesle. taktiez v zime maju svoju vyhodu.. najma tuto poslednu

spolahlivost - neviem posudit, jedine to co mam ja a problem ziaden. celkovo tieto benziny (VVTi) patria medzi tie najlepsie na trhu. osobne by som ich dal hned na 2. miesto za HONDAcky VTEC .. a v objeme 1.4 neni o com (kedze honda 1.4 VTEC nerobi)
cinafta alebo benzin musis vediet sam, ci sa Ti to oplati. kazde ma svoje plus aj minus. ja jednoznacne benzin.
mp3 >> napadaju ma 2 moznosti.
1. pripojit CDmenic s podporou mp3 k origo radiu (drahsie riesenie)
2. kupit vysielac, pripojit k mp3 playeru, v radii si nastavis frekvenciu, na ktorej vysiela a pocuvas...
----------------------------------------
kukni aj > www.toyotateam.sk
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
3D HB, 1.4VVTi
FM vysielac
Ten FM vysielac podla mna dost degraduje kvalitu zvuku takze ten nechcem. Ta prva alternativa by teda kolko stala?
A ten vstup tam teda nie je mozne dorobit?
- cahir
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: FM vysielac
no cena by bola cena menica+redukcia. . . ta pocitam ze stoji asi 3 litre. neviem presne. povodne som rozmyslal nad tymto riesenim s tym, ze som chcel kupit nejaky lacny osuchany menic. . ale teraz na to kaslem. . menim poctivo cdcka dalej. .lubos píše:Ten FM vysielac podla mna dost degraduje kvalitu zvuku takze ten nechcem. Ta prva alternativa by teda kolko stala?
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
3D HB, 1.4VVTi