RIP: Rachůnek, Vašíček, Marek, Demitra a další
- Hoj@n
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zítra jedu do Zlína na zkoušku, tak se stavím u stadionu a zapálím tam za Rachůnka a další hráče svíčku, více se asi dělat nedá... Je to tragédie, sleduji hokej od malička, Marek patřil mezi mé oblíbence od začátku, výborný hráč, Rachna kachna to samé... O legendě Demitrovi ani nemluvě... a vůbec, celý Lokomotiv stál za to, dobrý tým, který ostudu rozhodně nedělal... pro hokejového fanouška opravdu špatná věc 

Toyota Celica 6G, 1.8 7A-FE - "NATÁLKA"
- Hoj@n
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
nejde o to, kdo je celebritou a kdo ne, nebyli ani tak "celebrity", jako dobrí kluci, kteří se vyznali v hokeji. Včera jsou kokal na Hyde Park na CT24 a Záruba je tam popisoval jako naprosto normální kluky, kteří nikdy neměli s ničáíím větší problém a dokázali s pukem super věci. Kdo sledoval a fandil hokeji, tak ví, co jsou zač.... a nejen češi, ale i Demitra a celý ten tým, vždyť Jaroslavl jsou trojnásobní mistři KHL...
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tím chtěla zkrátka jenom říct, že denně umírá - třeba na cestách - naprosto zbytečně spousta úžasnejch (nejen) mladejch lidí, kteří svoje řemeslo skvěle ovládají, jsou třeba taky mladí rodiče od rodin... a nikdo po nich neštěkne.
A není to o tom, že bych to říkala, protože nevím co je to hokej a kluci mi nebyli sympatičtí...
A není to o tom, že bych to říkala, protože nevím co je to hokej a kluci mi nebyli sympatičtí...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY&ob=av3n
- Hoj@n
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
S tím souhlasím, něco je už celkem přehnané, stejně jako některé skupiny... dnes jsem byl ve Zlíně zapálit svíčky za Rachůnka, zamrazilo mě po celém těle, když jsem viděl, kolik tam bylo lidí a svíček.zmaxxx píše:V tomhle se postavím za Artie. Když jsem se to dozvěděl, mrazilo mě, ale "vlna svíček na Fejsbůku" mě vysloveně sere.
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý je to, že se většina posádky utopila... nikdy jsem vlastně nepochopil proč se poutat při startu v letadle... podváděl sem, nepoutám se ani v letadle... kdyby nebyli připoutaný, přežilo by jich víc. sedačka= deš ke dnu.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++