Vstřiky na 1,6 4AFE
Vstřiky na 1,6 4AFE
Zdravím všechny!
Zjistil jsem špatnou funkci vstřikovače na druhém válci(jednoduše odpojením kabelu).Vynechává,jakmile se motor zahřeje.Protože jezdím na lpg,tak mě to zatím moc neomezuje,ale chtěl bych to řešit.Prý to jde vyčistit.Tak by mě zajímalo,jestli to má cenu zkoušet čistit,nebo zda koupit jiný(nový nebo starší).Je mi jasné,že se to tím plynem asi ucpává.Popř.kdyby někdo prodával za rozumnou cenu vstřikovač ze stejného motoru,tak bychom se možná mohli dohodnout.Za čištění jednoho vstřiku chtějí asi 500 kč.Díky
Zjistil jsem špatnou funkci vstřikovače na druhém válci(jednoduše odpojením kabelu).Vynechává,jakmile se motor zahřeje.Protože jezdím na lpg,tak mě to zatím moc neomezuje,ale chtěl bych to řešit.Prý to jde vyčistit.Tak by mě zajímalo,jestli to má cenu zkoušet čistit,nebo zda koupit jiný(nový nebo starší).Je mi jasné,že se to tím plynem asi ucpává.Popř.kdyby někdo prodával za rozumnou cenu vstřikovač ze stejného motoru,tak bychom se možná mohli dohodnout.Za čištění jednoho vstřiku chtějí asi 500 kč.Díky
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG
vstrikovac sic nemam, ale jak casto js protahl motor na benzin? vstrikovac se plynem nejspis ucpavat nebude pac s tim nema nic spolecnyho. (aspon myslim
)
me muj mehanik radil semtam prohnat motor na benzin aby vstrikovace nezatuhly, mozna na tym neco bude

me muj mehanik radil semtam prohnat motor na benzin aby vstrikovace nezatuhly, mozna na tym neco bude
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04 / Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
plynem se neucpávají ale jak je dlouhodobeji nevyužívaný a přitom zahřívaný od běžícího motoru muže s eslepit. pokud ze vstriku přectes kod mohu se ti podívat po jiných , ale lepší bude dát je vyčistit, a až potom co to nepoumuže shánet jiné, protože pokud ten vstřik delší dobu leží nekde v regálu nekonzervovaný ( viz muj případ ) muže se zalepit také.
- radys03
- Věčnej rejpal
Dřív než se to zanese, pomůže http://www.olejspol.cz/zbozi/sonax-cist ... oru-250-ml a výrobky tomu podobné?
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Vstrik
Zdravim všechny!
Chtěl bych se zeptat, mam takovej problém u mé cariny r.v. 1995 1.6 16V 4a-fe, odešel mi tam třetí vstřik a mam tam namontovaný ůplně na jiné auto, a proto schánim originální vstřik nebo alespoň ten co tam má být, kdyby někdo z vás věděl určitě se ozvěte díky za rady
Chtěl bych se zeptat, mam takovej problém u mé cariny r.v. 1995 1.6 16V 4a-fe, odešel mi tam třetí vstřik a mam tam namontovaný ůplně na jiné auto, a proto schánim originální vstřik nebo alespoň ten co tam má být, kdyby někdo z vás věděl určitě se ozvěte díky za rady
Martin Nohejl
to martas:
aky potrebujes?
ak tento:
denso 23250-02030 modry
...tak este 3ks mam ( jeden uz predany )
Teda v pripade , ze nezozenies niekde blizsie. Od nas je drahe postovne. Pozor toto je povodne pre verzie LB, mozno tam mas ine od vyroby, zalezi aky mas motor ci LB alebo normalny.
aky potrebujes?
ak tento:
denso 23250-02030 modry
...tak este 3ks mam ( jeden uz predany )

Teda v pripade , ze nezozenies niekde blizsie. Od nas je drahe postovne. Pozor toto je povodne pre verzie LB, mozno tam mas ine od vyroby, zalezi aky mas motor ci LB alebo normalny.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
-
- Člen Týmu
Mám takový problém.Koupil jsem dva vstřiky,které sice jsou na daný motor,ale bohužel na starší ročník než mám já.Takže je tam jiný konektor na vstřiku.Proto se obracím s prosbou,kdyby někdo věděl nebo měl kabeláž z cariny do asi roku 1991 a prodal by konektory.Zkusím sem dát fotku toho vstřiku pro kontrolu.
Kód: Vybrat vše
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/832/vstik640x480.jpg/][IMG=http://img832.imageshack.us/img832/8659/vstik640x480.jpg][/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Toyota Carina E combi 1,6 16V 1997 LPG