Nevím, nepřipadá mi, že by to bylo normální, a navíc si nemůžu vybavit, jestli je to takové už od koupě vozu, či nikoliv. mám něco malo pres 9000km....diky za odpovedi.
Pouštění plynu při první rychlosti..Jarda 2010 1.33
Pouštění plynu při první rychlosti..Jarda 2010 1.33
Zdravím všechny.. Chci se poradit ohledně prvního převodového stupně, kdy mi připadá, že auto při puštění plynu zpětně táhne - cuká. Při popojíždění kdy chci jet stejnou rychlostí, bud zvysuji rychlost nebo snizuji ale porad to cuka, proste stejnou rychlost nelze dosahnout. Na plyn je jednička strašně citlivá.
Nevím, nepřipadá mi, že by to bylo normální, a navíc si nemůžu vybavit, jestli je to takové už od koupě vozu, či nikoliv. mám něco malo pres 9000km....diky za odpovedi.
Re: Pouštění plynu při první rychlosti..Jarda 2010 1.33
Čo máš za motor?
Pretože toto mám aj ja (najazdených mám 2800km - kupovaný fungl pred 3 mesiacmi)
Ani mňa to neteší...skáče to ako koza a normálnou plynulou jazdou teda ísť vôbec sa nedá . To nie ako na mojom starom 1.0-čo som mal tiež od nova z r. 2007,ktorý mi to ani raz neurobil
Pretože toto mám aj ja (najazdených mám 2800km - kupovaný fungl pred 3 mesiacmi)
Ani mňa to neteší...skáče to ako koza a normálnou plynulou jazdou teda ísť vôbec sa nedá . To nie ako na mojom starom 1.0-čo som mal tiež od nova z r. 2007,ktorý mi to ani raz neurobil
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
-
mysiakmysiak
- Navigátor
no tak ohladom toho cukania. to je uplne normalne aj mne to robi cize bude budes mat nohu pevnu ako kamen alebo tam drbni dvojku a je po probleme. aj tak v ramci dobrej spotreby by si mal hned ako sa pohnes davat dvojku 
a ta citatelnost budikov nebude to tym ze ked zapnes svetla tak ti to stmavne ? mne to tiez robilo tak som to potom nastavil tak aby sa to nestmavilo a teraz v pohode vidim ked je jas na max.
v prirucke je navod ako sa to robi. urcite to pomoze
a ta citatelnost budikov nebude to tym ze ked zapnes svetla tak ti to stmavne ? mne to tiez robilo tak som to potom nastavil tak aby sa to nestmavilo a teraz v pohode vidim ked je jas na max.
v prirucke je navod ako sa to robi. urcite to pomoze
-
mysiakmysiak
- Navigátor