Ahoj, mám problém s pravým zadním bezpečnostním pásem, zasekl se a nenavíjí zpátky (a vlastně ani nejde vytáhnout ven). Vyndal jsem ho z auta, chtěl jsem to rozdělat, ale nemám na to odvahu.
Máte někdo nápad, co s tím?
Případně nemáte někdo funkční pravý zadní pás za rozumnou cenu? Koukal jsem na autokelly, ale nový jsem tam nenašel.
Díky za každý dobrý nápad.
E11 kombi - bezpečnostní pás
Hlavně si ověř, jestli vzadu není v pásu patrona.... abys nepřišel k úrazu.
Jinak ty pásy mají cosi jako dětskou pojistku - při plném vytažení se to fixuje v určité poloze. A pak je tam také mechanismus, který pás blokne v případě, že prudce brzdíš. Takže vymontovaný pás musíš držet přesně v poloze odpovídající montáži v autě, jinak se blokne taky.
Jinak ty pásy mají cosi jako dětskou pojistku - při plném vytažení se to fixuje v určité poloze. A pak je tam také mechanismus, který pás blokne v případě, že prudce brzdíš. Takže vymontovaný pás musíš držet přesně v poloze odpovídající montáži v autě, jinak se blokne taky.
Patrona tam není, to už jsem zjistil.Jimmi píše:Hlavně si ověř, jestli vzadu není v pásu patrona.... abys nepřišel k úrazu.
Tu dětskou pojistku znám, sedačku jsem tam vozil, jenže teď je to bloknutý v jedné poloze a nejde to tam ani zpátky.
Asi to nespravím
Nevím, jestli je stejnej jako v liftbacku, taky nejspíš záleží na tom, kde bylo auto vyrobený, ale můžu ti poslat foto a uvidíš sám.
Zatím se kdyžtak podívej, jestli ti sedí podle čísla dílu dle tvého auta.
Zatím se kdyžtak podívej, jestli ti sedí podle čísla dílu dle tvého auta.
Holomek!