Nádobka na chladící kapalinu
Nádobka na chladící kapalinu
Dneska jsem zjistil, že mi uletěla plastová nádobka chladící kapaliny ze svého místa a řemen v ní vybrousil asi 5cm otvor, takže jsem na suchu. Napadá někoho nějaké rychlé řešení na dojezd? Mohl se poškodit motor pokud nevaří? Zároveň bych také poprosil o nabídku, pokud někdo prodává ND a nádobku by měl...
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nádobka na chladící kapalinu
Totéž mi způsobili servisáci v Praze-Hloubětíně. ... praskla jim na dílně H4, vyndali nádobku, žárovku vyměnili a nádobka zůstala na řemenu.Kraegar píše:Dneska jsem zjistil, že mi uletěla plastová nádobka chladící kapaliny ze svého místa a řemen v ní vybrousil asi 5cm otvor, takže jsem na suchu. Napadá někoho nějaké rychlé řešení na dojezd? Mohl se poškodit motor pokud nevaří? Zároveň bych také poprosil o nabídku, pokud někdo prodává ND a nádobku by měl...
Poškodit motor by se při jízdě neměl, je to nádržka jen na vyrovnávání hladiny vody. Ale moc bych s tím nejezdil...může se stát, že si motor přisaje vzduch do chlazení ->hlídat teplotu<- , abys neuvařil.
Oprava je jednoznačně izolepa, pokud to poteče, tak je tam málo izolepy (na dojetí), a sehnat novou nádržku.
Sehnal jsem jí kdysi za 200 i s poštovným odněkud z Moravy...ale je to x let.