No po pravdě jsem s ní ujel par set km takže ještě nemohu až tak hodnitit svezení ale je to paráda, v pondělí půjde holka teprve přihlásit, už mám všechny potřebné papíry,...ale jinak díky taky jsem rád že prodejce neblafoval a nehnal mne přes celou evropu jen abych nakonec zjistil že je to troska. Už se nemohu dočkat až nasadím značky a pořádně ji vyvětrám,..
Jak postupem času rozebírám a upravuji určité věci tak se až divím v jak zachovalém stavu jsou.
Například sedadlo při odmontování a prohlédnutí i zespod jsem nemohl věřit že je už 35let staré,...všechny kovové části na jedničku čalounění jako by jej zrovna došili no trochu to nechápu, hold o holku bylo dobře postaráno a nehnila nikde venku na dešti. Těch 78tis km na tacho je dle stavu auta přesných.
Jediná věc je ten starobilý zápach, mne to až tak nevadí, ale manželka je z toho na nervy, tak budu muset všechny koberce a čalounění vytáhnout a ošetřit a zase poskládat, ale docela se na to těším, jen tak namátkou jsem odkryl pár problematických míst a také v bezvadném stavu.
No tak někdy jistě budete mít možnost okouknout v reálu na nějakém srazu třeba,...

Jinak až na pár neodborných oprav laku a stříkání předního blatníku do jiného odstínu je lak také v dobém stavu, ten budu řešit asi až nakonec.
Nyní budu upravovat trochu podvozek chtěl bych ji trochu snížit aby nové kola vypadaly k světu