Kdyby někdo měl nepotřebné originál potahy na Carinu E

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
alf3003
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kdyby někdo měl nepotřebné originál potahy na Carinu E

Příspěvek od alf3003 »

Občas potřebuji jet v pracovním a nebaví mne pořád si dávat pod prdel prostěradlo. Kdyby měl někdo nepotřebný origo potahy na Carinu E, koupím je. Koupil jsem nějaký v Lídlu, ale ty univerzály jsou na ....
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdyby někdo měl nepotřebné originál potahy na Carinu E

Příspěvek od ArnieGT »

alf3003 píše:Občas potřebuji jet v pracovním a nebaví mne pořád si dávat pod prdel prostěradlo. Kdyby měl někdo nepotřebný origo potahy na Carinu E, koupím je. Koupil jsem nějaký v Lídlu, ale ty univerzály jsou na ....
A nechceš koupit celé sedadlo, mám tady komplet interiér :lol: Až ho prodřeš a zašpiníš tak ho vyhodíš :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
alf3003
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alf3003 »

dík za nabídku, mít prošoupané sedačky, už jsem tě kontaktoval, ale moje Carina má najeto jen 82 tis. km a než prodřu sedadla, tak zapomenu, kde jsem si ty náhradní schoval :-) právě proto, že auto je jak nové, nechci si zašpinit sedačky a potahy vidím jako jednoduché řešení
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

alf3003 píše:dík za nabídku, mít prošoupané sedačky, už jsem tě kontaktoval, ale moje Carina má najeto jen 82 tis. km a než prodřu sedadla, tak zapomenu, kde jsem si ty náhradní schoval :-) právě proto, že auto je jak nové, nechci si zašpinit sedačky a potahy vidím jako jednoduché řešení
:-) vidim, že nejen já to pochopil pochopil tak, že "v pracovním" znamená oblek a že sedačky jsou špinavý. Já potahy řešil nákupem univerzálů a jejich drobnýma úpravama, aby to sedělo úplně všude. Po roce jsem pak ještě vyndal zadní zipy a máti mi je na stroji přešila, aby aj při sklápění části zadního sedadla a opěradla nebyly problémy. Pochybuju, že existujou nějaký origo potahy.
Kdyžtak zapátrej na netu, je pár firem, co šije pevný potahy podle typů aut. Tady u nás to nabízí kdosi v bývalým prioru.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
alf3003
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alf3003 »

Jezdím v Carině v čistým oblečení, sedačky jsou jako nový, ale občas potřebuji někam odskočit v montérkách a nechci si sedadlo zašpinit, originál nebo na míru prodávají, ale 3 tis. se mi nějak nechce dávat
ferenc
Člen Týmu

Příspěvek od ferenc »

pak bych hodil carině deku :-D
Obrázek
alf3003
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alf3003 »

ferenc píše:pak bych hodil carině deku :-D
nejsme na vojně :-) ale zatím to řeším prostěradlem
Odpovědět