Letos koupě 1.6 - 6M/T - Luna
Letos koupě 1.6 - 6M/T - Luna
Zvažuji koupi, rád bych se ale dostal na cca. 350 000,- a tak Vás prosím o radu, zda letos půjde cena níže, bude nějaká akce, případně doprodej atd.. ?

Z mé zkušenosti vím, že změna cen k lepšímu bývala u Toy zhruba od září. U prodejce v současné době domluvíš maximálně slevu na metlu 14.400,- Pokud se podaří aj nejakou slevičku na dooplňky, tak asi máš ve smlouvání zkušenosti z arabského bazaru.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Naozaj treba ist o dom dalej. Alebo....
Kludne si mozes nechat vypracovat cenovu ponuku po telefove, pripadne emailom. Standardny postup. Ak dostanes odpoved, tak odpises, ze od toho a toho predajcu (kludne mozes menovat konkretne) si dostal takuto cenu, a ci sa s tou ich cenou neda este nieco urobit. Chce to chvilku trpezlivosti, ale da sa.
Na Corollu som vyjednal okrem ich akcie, ktoru mali, este dalsich 55 000 Sk zlavu a na Octu sa mi teraz podarilo 1590 eur dat z ceny dole.
Kludne si mozes nechat vypracovat cenovu ponuku po telefove, pripadne emailom. Standardny postup. Ak dostanes odpoved, tak odpises, ze od toho a toho predajcu (kludne mozes menovat konkretne) si dostal takuto cenu, a ci sa s tou ich cenou neda este nieco urobit. Chce to chvilku trpezlivosti, ale da sa.
Na Corollu som vyjednal okrem ich akcie, ktoru mali, este dalsich 55 000 Sk zlavu a na Octu sa mi teraz podarilo 1590 eur dat z ceny dole.
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Když jsem v květnu kupoval Aurise, tak se u mě sleva odvíjela od výše navymýšlených věcí navíc. Auto samotné by stálo akčních 384 000 Kč. Navíc jsem chtěl metalízu, parkovací senzory a koberečky, což by v mém případě bylo už víc než jsem chtěl dát. Prodejce zakouzlil a bylo z toho krásných 393 000 Kč. Takže to spíš bude tak jak psal kolega výše, že dají slevu spíš na příplatkovou výbavu.
Auris Luna 1.6 Valvematic 2011 MMT Black
děkuji za podměty, nemyslel jsem ale individuální slevy, které si sjednává dealer se zákazníkem..
ptal jsem se na cenové akce např. letní slevová akce.. řekněme že teď je 1.6 Luna za 364 900,-
+ doplňky v mém úřípadě (cca 20 000,-)
a ptám se jestli např. toyota ke konci tohoto roku v rámci např. plošné akce před zimou slevní 1.6 na např. 330 000,-
nevím jak to bylo v loni.. a ani jestli toyota hýbe během roku s cenama.. standartně to bývá, že když příjde nový rok a nový model vozidla tak se prodává za zavéděcí ceny a behěm roku jsou různé úpravy doporučených ceníků, v rámci akcí...
ptal jsem se na cenové akce např. letní slevová akce.. řekněme že teď je 1.6 Luna za 364 900,-
+ doplňky v mém úřípadě (cca 20 000,-)
a ptám se jestli např. toyota ke konci tohoto roku v rámci např. plošné akce před zimou slevní 1.6 na např. 330 000,-
nevím jak to bylo v loni.. a ani jestli toyota hýbe během roku s cenama.. standartně to bývá, že když příjde nový rok a nový model vozidla tak se prodává za zavéděcí ceny a behěm roku jsou různé úpravy doporučených ceníků, v rámci akcí...
Ne to je na jakýkoliv Auris verze Terea Cool a LunaVont píše:davcomp píše:No neřekl bych že by s akcemi lezli ještě dolů, už teď je tam sleva 90.000 na Aurise, takže asi jediné slevy jsou co dá ještě dealer a slevy na příslušenství.![]()
jenže těch 90tisc to je na Auris Hybrid LUNA 5dv.
Verze 1,6 Valvematic Luna stoji normálně 454.900 a po slevě 364.900.
Když se tak bavíme o cenách. Vemte si cenník Toyoty na Slovensku viz http://www.toyota.sk/Images/AUR_zakladn ... 808673.pdf a vynásobte aktuálním kurzem za euro. Ceny jsou nižší než u nás. Koupit nové auto na Slovensku přihlásit ho u nás není vůbec žádný problém. Zaplatíš ho v eurech na Slovensku (bez DPH). Vemeš si fakturu, certifikát COC, TP, u nás doplatíš DPH, skočíš na magistrát a přihlásíš, vemeš značky, uzavřeš POV, zajedeš na SK nacvakneš značky a jedeš domů. Tato procedura je asi levnější než přepravovat nové auto na přívěsném vozíku. Ohledně dovozu nového auta ze zahraničí (EU) je hodně dobrých informací tady na fóru. Hlavně žádné přepravné značky a doprava do ČR po vlastní ose! Pak se to musí řešit jako dovoz ojetiny ze zahraničí (STK....).
Naposledy upravil(a) Čepo dne ned 10.07.2011, 15:35, celkem upraveno 8 x.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex