prevodovy olej
- 
				matej.najman
 - Člen Týmu

prevodovy olej
kudy se naliva olej do prevodovky?diky matej

- Pizzamancz
 - Řidič

Matěji, ta poznámka se má následovně: docela hodně pomůže, když napíšeš, do jakého auta ta převodovka patří. Obvykle si do podpisu místní uvedou právě to konkrétní auto a věř mi, odpadne ti spousta problémů.
Jinak doufám, že nepustím bludy, když napíšu, že množství oleje najdeš buďto v manuálu vozu a pokud ho nemáš, pak stačí jen nalít takové množství oleje napouštěcím otvorem, kolik ta převodovka (na rovině stojící auto) pojme. Není to žádná velká alchymie....

Jinak doufám, že nepustím bludy, když napíšu, že množství oleje najdeš buďto v manuálu vozu a pokud ho nemáš, pak stačí jen nalít takové množství oleje napouštěcím otvorem, kolik ta převodovka (na rovině stojící auto) pojme. Není to žádná velká alchymie....
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.

3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
- smutok
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

No este dost zalezi ci je to automat alebo manual.
Aj ked pri oboch sa to nalieva cez ten isty otvor ako sa kontroluje.
Pri automate lejes do kontrolnej trubicky, pri manuale cez kontrolny srob ktory sa vacsinou nachadza vpredu na prevodovke u auta s prednym pohonom, u auta zo zadnym pohonom neviem. Srob vyzera rovnako ako vypustaci a nachadza sa priblizne v strede.

Aj ked pri oboch sa to nalieva cez ten isty otvor ako sa kontroluje.
Pri automate lejes do kontrolnej trubicky, pri manuale cez kontrolny srob ktory sa vacsinou nachadza vpredu na prevodovke u auta s prednym pohonom, u auta zo zadnym pohonom neviem. Srob vyzera rovnako ako vypustaci a nachadza sa priblizne v strede.