čiré blinkry,kde se dají objednat?dík za info

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
maromachine
Navigátor

čiré blinkry,kde se dají objednat?dík za info

Příspěvek od maromachine »

chlapi,kdese dají koupit čiré blinkry i do blatníků na sw20, rv 92?díky moc
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Já sem teď taky měnil blinkry ale mě se zase líbily k mýmu laku ty celooranžový s jdm a usdm verzí. Sehnal sem je od Keithau co operuje na ebay za pár stovek. Ale zase ležely na celnici jak je teď zvykem snad dva měsíce :evil: To byla další věc co mi na autě moc neseděla, ten předěl na parkovačky. Takže spokojenost :)
Obrázek
(toto není moje auto :) )

Ale k těm čirým sem tady už někomu postnul odkaz na čirý tu z českýho obchodu, jsou hodně levný takže to můžeš zkusit ale vůbec nevím co to je zač. Těch čirých je ale hlavně víc druhů takže bych si asi něco našel na ebayi...
http://toyota-tuning.cz/?p=Bocni-blinkr ... ktu&id=710
maromachine
Navigátor

no tam jsem si to objednal,ale až po týdnu jsme se dozvěděl, že už nejsou skladem :evil: jinak jsme našel ještě dvě stránky,ale všechny patří tomu samému týpkovi :evil:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

ty čoveče yokohamo, jestli čtu dobře, tak on shání ty boční do blatníků, ty jsem kupoval někde v autdoplňkách od FK automotive-něbo něco podobnýho to bylo asi za dvě kila-vypadají stejně jako ty na poslední fotce, ale celkem se v nich drží vlhkost
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

aha tak to sem nepobral. Je to běžnej problém těchto tuning věcí ale i originálů někdy. Mě tak zatíkalo do denního svícení takl sem to musel oblepit, pak sem si koupil nový s homologací, který fakt pálí a má kovový tělo se sklem a zatíká tam taky :)
maromachine
Navigátor

díky moc všem za rady,už je objednáno,tak snad nebude problém z dodáním :D
Odpovědět

Zpět na „MR2“