plechy su pruser, ale da sa vsetko pokial ma clovek
a.) vela penazi
b.) vela casu + skill
diely na motor, brzdy, riadenie, podvozok a podobne zozenies vsetko.
AW11 je hlavne popularna v UK coz je vyhoda, lebo je to za rohom a da sa to za rozumne peniaze poslat. Nevyhoda je RHD a s tym spojene rozdiely v interieri (ale zas motor tym ze je vzadu je rieseny uplne rovnako pri LHD aj RHD).
Ja mam prave teraz jednu prehnitu a riesim co s nou dalej. tak sa kludne pytaj. kopec veci mam uz pozistovanych.
vopred ta ale varujem, lacne to nieje.
Zadne blatniky su bezny pruser. daju sa vyriesit dvoma sposobmi.
****Laminatove wide flares z datsunu 240Z. stoje bez posty okolo 250USD sada. Toto je ta lahsia varianta.
****V UK je popularna oprava pouzitim plechovych blatnikov z Datsunu Cherry (stvrtpanel stoji vraj 15 libier.... treba sa len trocha pohrat s flexoua zvarackou)
Hrzda nad sklom je vacsi pruser ako sa zda. Ked narastie na kriticke amximum, zacne tlacit na sklo a to ti praskne. Kde sa da zohnat nove netusim....
Tiez si daj bacha v akom stave je podvozok. Naprikald na mojej hnije prava strana karoserie a koli tomu sa neda namontovat drziak stabilizatora. Tam kde bol volakedy nosnik je teraz diera..
Predna vystuha naraznika. 95% aut ju ma zhnitu. Nova stoji z Fensportu asi 200Eur aj s postou. Zistis to tak ze strcis ruku pod predny naraznik zospodu.
Auto tiez zvykne trpiet an hrdzave prahy, zatekajucu targu, zniceny alternator (zasa bezny problem. ja som svoj daval na repas. to ze je zly zistis ze na palubke svieti kontrolka motor s ventilatorom + vystraha rucnej + baterka. moze to byt len diodovy mostik ale vacsinou to byva kotva[rotor, drahy jak slak ak nezozenies second hand], novy altik stoji asi 300Eur, repasnuty z dobrou kotvou asi 200. ja som mal stastie. opravil mi ho otcov kamarat zadarmo ale kotvu zhanal 2 mesiace skoro)