Žárovičky??

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Coris
Člen Týmu

Žárovičky??

Příspěvek od Coris »

Zdravím vás, přátelé a prosím vás o radu, možná s tím máte někdo zkušenosti. Na mé corolle E12/2006 nesvítí žárovičky na palubce v celé řadě u otočných regulátorů ofuku (jak regulátor intenzity ofuku, tak regulátor směru ofuku i ten regulátor teploty ofuku). A taky nesvítí žárovička u varovné blikačky. V řadě nad nimi všechny žárovičky svítí (klima, vnitřní okruh i rozmrazení zadního okna). Nemohla by to být nějaká prasklá pojistka (jaká?), když to přestalo svítit všechno najednou? Díky všem za radu...
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Velmi pravdepodobne to budu vypalene ziarovky:
Za ofukmi su dve ziarovky a pravdepodobne sa ti vypalili naraz, v kazdom z tlacidiel su ziarovky zvlast.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
pett
Člen Týmu

Re: Žárovičky??

Příspěvek od pett »

Ahoj, jsou to opravdu "vypálené" bezpaticové žárovky (celoskleněnky s drátenými kontakty-nastrkávací :-) ). jsou tam dvě a osvětlují celý panel teploty a stupně vofrníku-(ventilátoru). Já to mám jíž za dva roky podruhé za sebou. Při poslední výměně jsem uthal plastíky před žárovičkou, "bo" ji tam dostat bylo o život (plastíky mají rozptýlit svit nebodově), ale i bez nich vpoho. A to osvětlení výstražných, tam je zvrvchu spínače plastík, otočením se uvolní a je tam malilinká žárovička s dvěma drátěnymi vývody namotanými na tom plastíku. Já tam dal prý "telefoňáckou 12V" a drátky zkrátil (má dost dlouhé).
corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW
Odpovědět

Zpět na „Corolla“