Plasty na Corollu

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Honza-N
Člen Týmu

Plasty na Corollu

Příspěvek od Honza-N »

Zdravím, všechny, poradí mi někdo kde seženu levněji než v Toyotě, plast místo přední mlhovky a další plast, který kryje případně mlhovku zevnitř a zakrývá chladič od turba? je to pod levým předním světlem.
děkuji Honza
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

mozna by pomohlo, kdybys napsal na jakou corollu a nebo ji mel treba v podpisu... a pokud chces vyuzit vrakoviste treba nebo nejakeho lokalniho prodejce, tak by nebylo od veci si vyplnit v profilu bydliste, aspon kraj nebo okres, kdyz uz ne mesto...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Honza-N
Člen Týmu

Poděkování

Příspěvek od Honza-N »

Ahoj, napsal jsem to tam vůbec si neuvědomil, že jsem žádné bližší info nedal :) Tak jsem z OV a jedná se o Corollu z 4/2007 1,4 D-4D 66kW, 5tidveř. Chybí mi kryt levé přední mlhovky a ten zadní plast ve kterém je mlhovka uložena. Ten ani tak nepotřebuji, to si tam zalepím sám, ale problém je s tím krytem. Je za ním hned chladič turba a je už teď plný nečistot. Jestli mi můžeš prosím poradit co je tady v okolí, budu ti moc vděčný. Děkuji
Honza
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

u OV to neznam, tak snad se ozve nekdo, kdo je odtud...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Honza-N
Člen Týmu

Příspěvek od Honza-N »

no nemusí to být zrovna v OV, ale jestli to někdo nepošle od někud nebo tak něco. Nebo nějaký katalog jestli neexistuje? díky
Odpovědět

Zpět na „Corolla“