Zdravím,
mám na carince neobvyklou závadu. podařilo se mi ulomit páčku pro otevírání kufru u řidiče. Páčku vyrobím novou,jen nevím co vše musím rozebrat,abych se dostal ke zbytku mechanismu.Máte někdo z tímto zkušenost,popřípadě foto odstrojenýho auta v tomto místě?Dík za pomoc.
Otevření kufru
- carinaE
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Otevření kufru
Toyota Carina E 1,6 - 78 kW GLi 1997
Toyota Avensis 1,8 sedan 2005
Re: Otevření kufru
Já ji chtěl jednou rozebrat, abych se podíval jak tam je přichycená a po hodině jsem to vzdal, jde to ven opravdu sakra špatně a to doslovacarinaE píše:Zdravím,
mám na carince neobvyklou závadu. podařilo se mi ulomit páčku pro otevírání kufru u řidiče. Páčku vyrobím novou,jen nevím co vše musím rozebrat,abych se dostal ke zbytku mechanismu.Máte někdo z tímto zkušenost,popřípadě foto odstrojenýho auta v tomto místě?Dík za pomoc.

Toyota Carina E 2.0 GLI
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otevření kufru
Já to měl vyndaný, ale mám pocit, že sem to neodpojoval úplně od lanka a bowdenu. Je potřeba odcvaknout smerem nahoru prahovou lištu, pak nadzvednout kobereček a možná i odšroubovat oba přední úchyty sedadla a nadzvednout ho.carinaE píše:Zdravím,
Určitě by se mi ale s tou páčkou nechtělo vyrábět. Kor když tady je tolik carin na ND.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
- carinaE
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kufr
Tak demontáž trvala pár minut,chce to uvolnit tapecírunk u dveří řidiče,oddělat sedadlo a demontovat konzolu s páčkami pro kufr a benzínovou nárž. Takže už jen sehnat páčku. 

Toyota Carina E 1,6 - 78 kW GLi 1997