Byl jsi vybrán
Garfielld
Garfielld? :)
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
ja se treba priznam, ze jelikoz mam Aurise tak procitam tema Auris, sem tam podobne veci Ave nebo Yar a ze zajimavosti mrknu na Supry, ktere obdivuju uz dlouho, ale kdyz se neco resi o celde nebo corolle starsich generaci, tak jednak to nestiham cist a jednak mi to moc neda, kdyz to auto nevlastnim a technicky ho neznam a nemuzu prispet do diskuze nebo pomoct, myslim, ze takhle uvazuje vice lidi z fora...mozna jsem prestrelil s temi 80%
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem ze samonasíracího druhu a ironii chápu na výbornou
Celica je krásný vozítko, ale chci, aby byla v dobrém stavu:
a/ ty nejsou, nebo
b/ bych musel mít prostředky na to, aby z toho byla slušná kára alá Kubrt.
100koní mám v Carině, stačí na běžné ježdění. Celda by už měla mít 180k+, aby z toho byl zážitek. A takové už zase nejsou. Tedy rozhodně ne v dobrém stavu a na prodej, což nás vede k bodu B.
Druhá cesta je sehnat 4A-GE BlackTop a narvat do Cariny...ať se hýbe. A na to zase nemám ... potřebné knowhow, prostory, prostředky, a hlavně asi trpělivost.
Celica je krásný vozítko, ale chci, aby byla v dobrém stavu:
a/ ty nejsou, nebo
b/ bych musel mít prostředky na to, aby z toho byla slušná kára alá Kubrt.
100koní mám v Carině, stačí na běžné ježdění. Celda by už měla mít 180k+, aby z toho byl zážitek. A takové už zase nejsou. Tedy rozhodně ne v dobrém stavu a na prodej, což nás vede k bodu B.
Druhá cesta je sehnat 4A-GE BlackTop a narvat do Cariny...ať se hýbe. A na to zase nemám ... potřebné knowhow, prostory, prostředky, a hlavně asi trpělivost.