po sto letech badani sem dosel k tomu, ze mam zanesene sani, nejradsi bych to rozebral a procistil, ale je to dost nakladne (v origo servisu oprava 4000 euro). Rad bych vedel, zda funguje [ Link ] a jestli ano, jak se to aplikuje na nafte s turbem? Turbo mam ted uplne nove, tak bych to nerad nejak pokurvil, proto se ptam, jestli se to dava za turbo (napriklad odendat hadici k EGR ventilu a prat to tam do nej, ci nejak pred intercooler, ci kam to dat? Pripadne sem nasel ze cisteni motoru dela firma BG a vsude je na to spousta kladnych odkazu.
Muj problem je: uplne mrtvy spodek do 2500 otacek, pak to zacina neco jakoby delat, pri lehci noze na plynu okolo od 1800-2300 otacek pocukavani, extremne vysoka spotreba (12-13 litru mesto)
Provedeny zmeny: odstreneni DPF filtru, nove turbo, vstriky venku testovani na stolici OK, MAF senzor OK, podtlakovy regulator turba OK, podtlakovy prepinac OK, na original diagonostice vubec zadna zavada (nekolikrat mereno), EGR ventil byl cisteny (ale parohy ne a jak vypada klapka, to nikdo nevi) tudiz to bud bude KO vejfuk pripadne zanesene sani v hlave motoru

doted jsem to bral s humorem, rikal jsem si ze se vymeni turbo a auto bude zase tahat, ale takhle jsem v tom uz za 45 tisic a zadna zmena, uvitam jakoukoli pomoc ci napovedu.
Diky.