Mám problémek, tekla mi vana na autě(civic aerodeck), taxem zaběhl do autokelly, že potřebuju těsnení. Týpek koukal a že vedou jen tekutý, taxem ho vzal, doma zvedl auto, shodil vanu a... Ejhle... ono je tam ještě i gumový těsnění a včera večer ani dneska už sem ho nezvládl sehnat(ono to bude problém i pak, hádám že ho dodaj tak za cca 2tejdny pokud vůbec). Problém je že ta vana má cca 2mm výstupky který prostě nedovolí dolehnutí vany na blok, a musel bych tam toho silikonu dát fakt hodně, nemluvě o tom že nevim jestli by tam dlouho vydržel? Auto mi ted statečně blokuje garáž a překvapivě s nim nemůžu jezdit
Takže zkoušim, jestli vás nenapadá z čeho to těsnění vyrobit? napadá mě tak jedině duše z auta a nebo, ale to by byla fakt vidlárna, ty výstupky prostě na férovku ubrousit a vana krásně dolehne na blok a bude mi stačit už jen ten silikon
z čeho vyrobit těsnení pod vanu
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
z čeho vyrobit těsnení pod vanu
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
bohužel zrovna cíva aerodeck je docela specifický, experimentoval jsem s tesnením vany tři týdny - silikony, intercars, elit atd.. furt to teklo. Když si otevřeš HC tak tam o tom je dlouhej clánek. Nakonec jsem sklopil uši a koupil origo tesnení vany v honde ( svete div se 430kč -D16Z6 ) a od te doby ani kapička
neexperimentuj a kup ho, vyplatí se to, ty plechové vany jsou zkřivené po předchozím utahováním na tu silnou gumu a sotva to nekdo srovná. Být to nová vana je vse ok a na silikon to hodíš ale ten "papírovej" plech co na to H použila je na prd..
neexperimentuj a kup ho, vyplatí se to, ty plechové vany jsou zkřivené po předchozím utahováním na tu silnou gumu a sotva to nekdo srovná. Být to nová vana je vse ok a na silikon to hodíš ale ten "papírovej" plech co na to H použila je na prd..
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak vyřešeno metodou číslo 2, tzv. vidláckou, výstupky sem ubrousil, napatlal vanu silikonem(tim černym, značku si nepamatuju), plácnul to tam, utáhl, nechal zaschnout, dneska nalil olej a zatim nikde ani kapka, takže doufám že to bude OK
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)