Začátečník
Začátečník
Zdravím všecky příznivce Toyot hlavně Avensisu. Jelikož se s přítelkyní dlouho rozhodujeme jaké auto si pořídit, po VW Passatu a jejich nezdařilých motorech 2.0TDI 103Kw se nám strašně zalíbil Avík. Z ruzných článků na internetu a novin patří právě Toyota mezi spolehlivé vozy a proto jsme se rozhodli jít právě do ní konkrétně do Avensisu, jelikož patřím mezi ty vetší lidi (206cm), prostor pro mě hrál hlavní roli. Uvažuji o koupi modelu 2007 kombík myslím že označení je T27. Potřebuji Auto které je nenáročne na udržbu a spolehlivost (počítam s ní nadlouho). Věděl jsem už předtím že japonci mají o něco dražší náhradní díly ale až o tolik mě dostalo, srovnával jsem v autokelly. Nejvíc mě dostalo ložisko u kola na seat toledo cca 2500kč
Avensis cca !!!10.000!!!kč pro mě je to spotřební zboží protože na našich cestách vydrší (vydrželo u toleda) necelých 100.000km a v představě že dám 40.000kč za 4 ložiska se mě protočily panenky, chladič (vody) octaviaII 2000kč , Avensis 9.500kč, vím že to není spotřební zboží ale havarovat člověk může vždy. Kotouče a homokinetické klouby jsou o něco málo drahšší než u konkurence.
Dále jsem tady četl že při nesprávné jízdě odchází dvouhmotný setrvačník (podtáčení motoru) a turbo, proto se ptám kazí se tyto věci hodně???
Proto musím zvážit, pokud si koupím opici, musím mít i na banány a nechci aby při nějáké poruše stálo auto v garáži a já bych šetřil na ND protože na to nebudu prostě mít.
Děkuji za všecky odpovědi...a Toyotám zdar
Avensis cca !!!10.000!!!kč pro mě je to spotřební zboží protože na našich cestách vydrší (vydrželo u toleda) necelých 100.000km a v představě že dám 40.000kč za 4 ložiska se mě protočily panenky, chladič (vody) octaviaII 2000kč , Avensis 9.500kč, vím že to není spotřební zboží ale havarovat člověk může vždy. Kotouče a homokinetické klouby jsou o něco málo drahšší než u konkurence.
Dále jsem tady četl že při nesprávné jízdě odchází dvouhmotný setrvačník (podtáčení motoru) a turbo, proto se ptám kazí se tyto věci hodně???
Proto musím zvážit, pokud si koupím opici, musím mít i na banány a nechci aby při nějáké poruše stálo auto v garáži a já bych šetřil na ND protože na to nebudu prostě mít.
Děkuji za všecky odpovědi...a Toyotám zdar
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Dival jsem se na T27 viz:
http://autokelly.cz/#PATH=3761801;69;14 ... ST=0|LNG=0|
Ale kombi 2007 je prý T25 a tam to stojí opravdu cca2500kč
jsem se spletl, pardon
http://autokelly.cz/#PATH=3761801;69;14 ... ST=0|LNG=0|
Ale kombi 2007 je prý T25 a tam to stojí opravdu cca2500kč
jsem se spletl, pardon

- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nedivej se jen na autokelly, spoustu dodavateli vubec nemaji a pritom jsou levnejsi. Doporucuji se divat i na www.elitecat.cz , www.intercars.cz , www.mjauto.cz , www.aci.cz . Ceny jsou plus minus stejne.
A vubec, kde jsi byl, kdyz jsem pred pul rokem nabizel sveho avensise ?

Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Presne tak autokelly jsou zlodeji. Bud tam nemaji co hledas anebo pokud to maji tak te oslolimrazik píše:Nedivej se jen na autokelly, spoustu dodavateli vubec nemaji a pritom jsou levnejsi. Doporucuji se divat i na www.elitecat.cz , www.intercars.cz , www.mjauto.cz , www.aci.cz . Ceny jsou plus minus stejne.

Avensis 2.0i 1998
taky jsem zvažoval Passat, Sharan, Octavia, i S-Max,.... prolezl jsem všechny tyto modeli i další, a vyhral AVE 2006 a nelituji ani minutu... Mám dva metry a jezdím si jak KING.... prostor pro mě, za mnou a ten kufr (kombi) je prostě úžasný...
Když si sednu k ředitelovi do Octavky... tak je to děs... fakt.
Když si sednu k ředitelovi do Octavky... tak je to děs... fakt.

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Vsetci uz osieraju (aj orig predajca), Turci to len tahaju do extremu.Aifel86 píše:2.0D4D 93KW..... pokud teda v Německu něco seženu zatím tam nic není...jak jsem neměl peníze tak mi utekly asi 3 auta. No a ted peníze jsou ale auta žádné hodně aut je v Hamburku ale to je z Ostravy docela dálka a prý tam je hodně Turků kteří rádi podvádíco jsem teda slyšel.....
Mozem vediet, preco si spomenul nepodarok 2.0 TDI PD 103kw od VW ?

T27 2ZR-FAE Rice on wheels