Škoda Fabia 1.2 HTP- motor
Škoda Fabia 1.2 HTP- motor
Hojte ,sháním nový motor pro tuto motorizaci je to modelový rok 2003 1.2 HTP ,oprava by vyšla na hodně draho tak se jsem se rozhodl pro výběr z vrakoviště z nějakého havarovaného ale hlavně aby to bylo se servisní knížkou!.Nebo jestli máte něco jiného tak dejte vědět.Díky HOnza
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a už je to tu zase, přestaňte onanovat nad tim Toyota znakem a nedělejte OT když nemíníte krafat aspon k tématu!
2 1.3 55kw: na netu musí bejt tuny těchhle motorů a nenapsal si jestli sháníš 40 nebo 46kW(podle me dou zaměnit pokud by byla i ŘJ) a možná i napiš co se na něm vysypalo ?
2 1.3 55kw: na netu musí bejt tuny těchhle motorů a nenapsal si jestli sháníš 40 nebo 46kW(podle me dou zaměnit pokud by byla i ŘJ) a možná i napiš co se na něm vysypalo ?
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Docela by mě zajímalo, odkdy se na tomhle fóru mluví ontopic =))garfielld píše:a už je to tu zase, přestaňte onanovat nad tim Toyota znakem a nedělejte OT když nemíníte krafat aspon k tématu!
A zadruhé, nezlob se na mě (nebo klidně zlob), ale napsat sem, že sháním motor na Fábii, to je jako přijít do cukrárny a chtít si tam koupit vibrátor...
Osobně proti tomu "inzerátu" nic nemám, resp. je mi šumák, ale tyhle reakce mi přijdou naprosto logické...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Tygr
- Věčnej rejpal
..ale v te cukrarne je take nadeje, ze Ti obsluha poradi, kde se da takovy fajny vibrous koupit, no ne?
Stejne jako lidi, co chodi sem na forum, mohou mit nekoho znameho, pribuzneho.. kohokoliv.. komu se nejaka věc na něco jiného než Toyotku někde válí.
Stejne jako lidi, co chodi sem na forum, mohou mit nekoho znameho, pribuzneho.. kohokoliv.. komu se nejaka věc na něco jiného než Toyotku někde válí.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám že ne, jenom tím chci říct, že by na mě v tý cukrárně nejdřív taky asi koukali divně... Nebo by si ze mě dělali "srandu", že tam neni sex shop...
A to je stejné s těma reakcema... =) Nejde o to, že tu něco takového napíše (tj. zeptá se v cukrárně), ale nechápu, proč by pod to kluci nemohli napsat to, co tam napsali =) (aniž by kolem toho zase byl humbuk...)
A to je stejné s těma reakcema... =) Nejde o to, že tu něco takového napíše (tj. zeptá se v cukrárně), ale nechápu, proč by pod to kluci nemohli napsat to, co tam napsali =) (aniž by kolem toho zase byl humbuk...)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
já nic já muzikant... píšťaličko zkoušim co to je za novej energydrink wild dragon po bujarý noci... no voní po matrixu
Kde maj ty vibrátory v kavárnách?
biscuit> dostaneš ban kurva je tu sranda komunita
artie> já sem on topič... takže mu laskavě a ihned poraďte kde má kurva sehnat HTP a neoftopičujte tu ( ne do hodiny vytuhnu) pardon
garfielld> vim že máš slabost k italům... oukej, mam rád snowboarding v itálii, piju denně segafredo kafíčko, libový, takže taky mam slabost, ale zas takovou abych ehmmmm pardonas mias a safraporte madonna mia to je vlastně HTP... no taliano aaaa bastardino--- offtopico tropico klidino se ze stagione
Kde maj ty vibrátory v kavárnách?
biscuit> dostaneš ban kurva je tu sranda komunita
artie> já sem on topič... takže mu laskavě a ihned poraďte kde má kurva sehnat HTP a neoftopičujte tu ( ne do hodiny vytuhnu) pardon
garfielld> vim že máš slabost k italům... oukej, mam rád snowboarding v itálii, piju denně segafredo kafíčko, libový, takže taky mam slabost, ale zas takovou abych ehmmmm pardonas mias a safraporte madonna mia to je vlastně HTP... no taliano aaaa bastardino--- offtopico tropico klidino se ze stagione
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Snad jenom pro potencionální zájemce o tenhle mladoboleslavskej zázrak.
Jinak vrakovišť a kór na škodovky jsou všude 3 prd... Sehnat tento motor je otázka 1-2 telefonů, ale ta serviska, možná pro klid duše, pro vrakoviště spíš možnost nabalení trochu "zmrdího sádla" , nebo inzerce.
Jinak vrakovišť a kór na škodovky jsou všude 3 prd... Sehnat tento motor je otázka 1-2 telefonů, ale ta serviska, možná pro klid duše, pro vrakoviště spíš možnost nabalení trochu "zmrdího sádla" , nebo inzerce.
Holomek!
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
1.2htp 40kw který se dával do facelift fabie trpí na dvě výrobní tady. první je nekvalitní katalyzátor který se začne sypat a jemné keramické šupinky vydrou válce a motor začne baštit olej. Cca 2l na 1000km. Druhou jsou z výroby špatně nalisovana ventilova vodítka na 1-2 válci. Výsledek-praskla hlava. Vběhni na první vrakovistě popadni první motor dej ho tam a podle toho kolik má najeto a kolik najedes ty jsi na tom za pár měsíců/let stejně. Oprav a prodej dalšímu nešťastníkovi. podobné vychytavky mají i další koncernové motory.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
tady je taky neco http://auto.pravda.sk/v-motore-1-2-htp- ... oradna_P39
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Osobně bych to vidělna Liborovu teorii, protože tyhle motory jsou prostě nešťastný.Už jsem taky viděl pár Fóbií s tímhle motorem, co se potkalo při startu, protože je tam nějakej blbej napínák na řetěz. Ale prozraď, co se stalo, docela mě to zajímá
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG