Velká spotřeba oleje ?
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Velká spotřeba oleje ?
Zdravim všechny ,nevíte někdo jaká je spotřeba oleje u celicy 1.8 16v mám dojem,že 1.8 deciL na 1000km, ale nevím to jistě.Mám totiž podezření, že mi docela žere olej za 1měsíc provozu každý den a ve městě mi to vzalo zhruba čtvrtinku z risky, motor je všude suchý nic mi neteče má krásně tichej chod a za studena ji netočím.Olej jsem měnil v půlce ledna a dal jsem tam Mogul 10w40.
IS200 Lex
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to 7a-fe ten měsíc jsem jezdil bez výraznýho vytáčení tak do 3000 a každej den krom víkendů 20km.Takže 400km + něco málo o víkendu.V lednu jsem měnil olej dal jsem nový 3L po 2 měsícách jsem dolíval 1l, a byla tam půlka na rysce ted po dalším měsícu je tam necelá čvrtka.Najeto má zhruba 125000 a podle Brněnských Celicářů pravých a dovoz z I.rv.1998
IS200 Lex
Takze kdyz to pocitam dela ti to 0,5L na 500km . To me bere Mazdice co ma najeto 250 tycek. Takze bud neni najeto tolik kolik vypada a nebo je najeto tolik kolik vypada ale zpusobem kterej asi enni uplne v pohode. A taky je mozny ze mela tukanec a uz jsem videl ze motor po tukanci zacne papat. Kazdopadne unik mas. Nejspis pres krouzky a to jako po 125 tisicich?
Chtelo by to nafouknout vzduchem a podivat se kam to prdi, jestli do vody, do vejfuku do prdelky a podle toho budes hnedka vedet kde je problem.
MUzes mi napsat nick nejakyho brnaka celicare co ti rekl ze ma najeto to co ma na tom tachecu?
Chtelo by to nafouknout vzduchem a podivat se kam to prdi, jestli do vody, do vejfuku do prdelky a podle toho budes hnedka vedet kde je problem.
MUzes mi napsat nick nejakyho brnaka celicare co ti rekl ze ma najeto to co ma na tom tachecu?
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi pravých 125000 nic se nikdy neví s jistotou,když je to z bazaru.Ale řadička není vykvedlaná,sedačky nejsou potrhaný,tlumiče jsou taky dobrý,motor na volnoběch nejde skoro slyšet,na podvozku jsem žádný chyby neviděl prostě paráda auto vše funguje jak má jen ten olej. Auto mám 3měsíce takže jsem si toho nevšim až ted.Nejvíc bude sedět právě styl jízdy bývalého majitele.NICKy si nepamatuju.
IS200 Lex
Nech to nekde natlakovat a uvidis. Nejspis to budou ty krouzky jestli je motor komplet suchej. Jsi od Brna? Takhle to jako neni strasny, jen to jednoduse hlidej, to bys stejne delal takze to mit jen pod kontrolou.
Zeptej se kluku (zkus si vzpomenout na nick) v Brne kde servisujou a udelejte v servise nejakej testik at vis kudma to jde. A pan servisak ti vysvetli co a jak. Nejde jen o ty krouzky. Jak jsem ale psal zatim nejde o nic tragickeho takze nemusis hned do servisu. Jestli to chces ale mermomoci spravovat ta si nasetri budes to potrebovat. A nez nekam vlezes 5x si over reference a nedavej Celdu do ruk jen tak nekomu.
No kdybych to chtel udelat tak uz bych udelal celej motor. Sel bych cestou necestou tak ze bych sehnal jinej bud po GO a nebo pred ale funkcni ten bych tam vymenil a udelal na tom svojem poradnou GO, ne zadny patlal spatlal motor. To byl vzdycky muj sen, nechat si udelat GO motoru. Jo a jeste penize 30-50 tycek seriova Go slusnejma komponentama. Nic vic nic min.
Na tvojem miste bych si tedkom nalil olej po vrchni carku. Natankoval a najezdil 250km kombi jizdou. Pak to odecetl a spocital si kolik te vyjde mesicne to doliti oleje. A kolik te vyjde Go + vyndani nandani. Kdyby se nahodou objevil nekdo kdo ti rekne ze ti staci jen sundat hlavu, kouzlem vymenit krouzky a zase to slozit zapamatuj si prosim te jeho Nick.
Vsechno ostatni je na aute v poradku? Vydrzi to dost dlouho tak aby jsi mohl ted utratit i 50 taciku a pak ti nechybeli treba na oblozeni brzd?
Na tvojem miste bych si tedkom nalil olej po vrchni carku. Natankoval a najezdil 250km kombi jizdou. Pak to odecetl a spocital si kolik te vyjde mesicne to doliti oleje. A kolik te vyjde Go + vyndani nandani. Kdyby se nahodou objevil nekdo kdo ti rekne ze ti staci jen sundat hlavu, kouzlem vymenit krouzky a zase to slozit zapamatuj si prosim te jeho Nick.
Vsechno ostatni je na aute v poradku? Vydrzi to dost dlouho tak aby jsi mohl ted utratit i 50 taciku a pak ti nechybeli treba na oblozeni brzd?
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak já nás teda bonznu klici. Celicaři z Brna Já, Kysi, Praetorian, Maci, Ježe (maník v oranžovím). Interier podle mě uplně ukázkovej, krásné sedačky nikde nic žádnej škrábaneček vše uplně kránoučkej stav a to i v kufru (ten sem jen prolítnul), ale že ti to papá olej ses nám nepochlubil...
Kriz: Dival jsi se aji zezpodu jestli neteče? mě to teše u 3S-GE přez gufero od kliky. Odjezdit a prodat, to za chvilku budou jen vylejtany auta
Kriz: Dival jsi se aji zezpodu jestli neteče? mě to teše u 3S-GE přez gufero od kliky. Odjezdit a prodat, to za chvilku budou jen vylejtany auta
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994