Portal 2
- Ahold
- Věčnej rejpal
Portal 2
Neplánujete si někdo koupit tuto hru? Na Steamu je nějakou dobu ve slevě při koupi 2 kopii, za cca 650kč kus. Nechtěl by si to někdo se mnou koupit? Při koupi jedne kopie je cena 770 cca a bez slevy kolem 900. Snad se tu mezi vámi najde nějakej Portal maniak jo a jěště je k tomu zdarma kopie Portala 1
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hra výborná, počkám si ale až na ni bude weekend deal nebo xmass deal . Nemám na paření čas, už takhle mám z 59 her na steamu 31 koupených, ale nikdy nenainstalovaných.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- Ahold
- Věčnej rejpal
To se bojím že to bude fakt až ten xmass a bůhví jestli letos. Já jsem na tom podobně, hlavně letošní vánoce kdy hra stála éčko a půl, tak jsem to prostě musel koupit, v rámci čistého svědomíTequilla píše:Hra výborná, počkám si ale až na ni bude weekend deal nebo xmass deal . Nemám na paření čas, už takhle mám z 59 her na steamu 31 koupených, ale nikdy nenainstalovaných.
Letos těch her je víc Assassins Creed 3, Portal 2, Dungeon Siege 3, Guild Wars 2, Duken Nuken Forever,Dead Island,Torchlight 2, Magicka Vietnam a snad i Diablo 3.... nevím kde na to mám brát...
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.