Značky zlodějů
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Značky zlodějů
Zdravim vás toyotáci nestalo se někomu,že na autě našel nějakou vyrytou značku ? dneska jsem totiž našel na pravým blatníku XY
IS200 Lex
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Značky zlodějů
najit a vyrezat mu na celo to same nepochopim proste ......kriz23 píše:Zdravim vás toyotáci nestalo se někomu,že na autě našel nějakou vyrytou značku ? dneska jsem totiž našel na pravým blatníku XY
Toyota Celica ST202, SS, LSD
kriz23 když nad tím budeš trochu uvažovat, tak si asi uvědomíš, že máš auto, které svým vzhledem přitahuje pozornost. Pozornost některých lidí se bohužel může projevit i takto. To co se s tím v tomto konkrétním případě dá dělat je to, že se buď naučíš nebo najdeš někoho kdo to umí za přijatelnej peníz odstranit. Nemá cenu se trápit tou nulou co si říká člověk, která ti tam ten škrábanec udělala. Prostě s takovýmy věcmy se člověk občas prostě setká, ale je nejdůležitější jak se s tím vypořádáš ty.
Můj příběh najdeš v REBORN 2. Taky jsem narazil na trošku většího debila než ty. Ale auto už mám opravené a díky havarijní pojistce to tolik nebolelo. A ten ubožák co mi to způsobil mi může bejt u prdele.
Bohužel každý máme jiné možnosti (zejména finanční) jak se zabezpečit (alarmy, garáž, pojištění, atd.), a taky né proti všemu se dá zabezpečit.
Můj příběh najdeš v REBORN 2. Taky jsem narazil na trošku většího debila než ty. Ale auto už mám opravené a díky havarijní pojistce to tolik nebolelo. A ten ubožák co mi to způsobil mi může bejt u prdele.
Bohužel každý máme jiné možnosti (zejména finanční) jak se zabezpečit (alarmy, garáž, pojištění, atd.), a taky né proti všemu se dá zabezpečit.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
me origo antena nezajizdi tk ji nekdo ohnul nastesti jsem ji srovnal a nepraskla... ale zajimalo by me kterej vul to udela za denniho svetla... pres noc garazuju... a kdyz uz v patek nabo tak stoji nekde ve meste tak vzdy pod kamerou nebo minimalne pod lampou...
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda ze garage to jisti v noci, ale kdyz nekam jedete auto tam nechate a jdete resit nejake veci, tak auto je napospas, i pres den se da takto auto znicit a garage si sebou nevezmete. Je to na pytel, jeste jsem premyslel o nejake nalepce se psem, ale to je vystraha tak pro zlodeje aut, ne pro zm*dy kteri ho znici venku. Taky parkuju na ulici a taky z toho nemam dobry pocit, snazim se vybirat misto na parkovani u lampy, treba i dal od aut aby bylo dost mista a nekdo mi to neotukal dverma, snazim se parkovat vedle drahych aut, majitele jsou si vedomy cenou sveho vozu a tak jsou samy taky opatrni. Ale stejne mam dulek na dverich,odrite zrcatko, mirne skrkance. Tezko se nejak branit ......
Toyota Celica ST202, SS, LSD