Zdravim ,kolik asi stoji zadni zasterky primo u Toyoty? Az budu mit 1.garancku,premyslim velice o nich.Treba zadni sklo nebude tolik spinave? Jaky mate nazor?Dekuji za radu a preji hezky den.
Pripadne,jak to vypada s tim srazem v BLAVE.Treba by se nejaky ten cas nasel.Jsem z JM. Diky za info. Pekny vikend Vam preju.
Zadni zasterky Toyota Yaris.
Ano,oni tie zasterky zasa nie su boh vie čo.Mám sice len predné-kupoval som ich v Toyote a zadný blatník na spodnej časti je zvonka aj tak poobíjaný...
a vzadu to tiež nevypadá na extra ochranu-podla "skuseností ludí,čo si ich aj na zadok dali.No čo sa týka vzhľadu ,vypadá yaris tak "mohutnejší" ked sa na to pozrieš zozadu.
a vzadu to tiež nevypadá na extra ochranu-podla "skuseností ludí,čo si ich aj na zadok dali.No čo sa týka vzhľadu ,vypadá yaris tak "mohutnejší" ked sa na to pozrieš zozadu.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja som kupoval zadne na po FL Yaris 2 od toyoty za 28.50 eur pokial sa nemyli ale len preto, ze cinska nahrada bola na pred FL verziu a mne nepasovala, predne su v pohode.
Od zadnych zastierok ocakavam menej spiny na zadku auta aj ked mi je uplne jasne, ze velky rozdiel to nebude. Kazdopadne odvtedyco som ich nasadil, tak neprsalo.
Od zadnych zastierok ocakavam menej spiny na zadku auta aj ked mi je uplne jasne, ze velky rozdiel to nebude. Kazdopadne odvtedyco som ich nasadil, tak neprsalo.
- salome
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
zadní plastové nadkolí
Máte zadní plastové nadkolí? Je to k něčemu?
Nedávno jsem jela za svým Yarískem a bylo to zvláštní vidět ho zezadu na silnici při jízdě po těch letech. Ty úzký pneumatiky se na něj vůbec nehodí, úplně to bije do očí. Jestli to máte zamaskovaný zástěrkama tak to určitě vypadá úplně jinak.
Nedávno jsem jela za svým Yarískem a bylo to zvláštní vidět ho zezadu na silnici při jízdě po těch letech. Ty úzký pneumatiky se na něj vůbec nehodí, úplně to bije do očí. Jestli to máte zamaskovaný zástěrkama tak to určitě vypadá úplně jinak.