Zdravím všechny kolegy,
mám Jarku 1.G. a stala se mi letos nemilá věc - přední stěrač u spolujezdce prakticky přestal stírat - zjevně pružinka dost netáhne na sklo... Ptal jsem se v ofic. servisu Toyoty a bylo mi sděleno, že vyměnit to lze jen jako celek, což znamená investici cca 1.400,-. To se mi ale vážně nejeví jako účelné... Koupil jsem alespoň kvalitnější stěrače - Twiny od Bosche, které trochu pomohly. Přesto, rád bych to měl zcela v pořádku. Neřešil jste někdo, zda nelze tu pružinu nahradit nějakou rozumnou alternativou.
Předem díky za každý postřeh
DeSp. v.r.
Pružina stěrače
Pružina stěrače
--
Desperado v.r.
Desperado v.r.
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Si si isty, ze je to pruzino a ni spinavym klbom? Ja eom mal podobny problem na corolle, zrazu mi vzime prestali stirat stierace a ked som s nimi pohol l, tak som zistil, ze v tom klbe sa ledva hybu kvoli soli a inej spine. Striekol som wd40, rozhybal a uz som nemal s tym problem.
Skus to najprv premazat, lebo pokial sa pruzina prilis neroztahovala, tak nema preco sa pokazit.
Skus to najprv premazat, lebo pokial sa pruzina prilis neroztahovala, tak nema preco sa pokazit.
Diky za dobry tip, koupim a vyzkousim! Zni to rozumne.smutok píše:Si si isty, ze je to pruzino a ni spinavym klbom? Ja eom mal podobny problem na corolle, zrazu mi vzime prestali stirat stierace a ked som s nimi pohol l, tak som zistil, ze v tom klbe sa ledva hybu kvoli soli a inej spine. Striekol som wd40, rozhybal a uz som nemal s tym problem.
--
Desperado v.r.
Desperado v.r.