Elektrické schémy Yaris 2009

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
bobor
Člen Týmu

Elektrické schémy Yaris 2009

Příspěvek od bobor »

Nazdar Yarisaci,
chcel by som sa spýtať, či sa u niekoho z Vás náhodou nenájde "Electrical Wiring Diagram Manual" (teda schémy, označenia konektorov, atď.) pre Yaris II, ročník 2009.
Na nete som našiel diagram pre Yaris 2007, avšak pre americký trh, a netuším, nakoľko sú zapojenia odlišné od Yarisov dodávaných pre európsky trh a po facelifte. Navyše strany popisujúce katalógové čísla konektorov sú v ňom omylom s Priusu, čo mi žiaľ nepomôže.
Konkrétne mi ide najmä o pripojenie pedála akcelerátora a jeho konektor. Stačilo by mi, ak by niekto blízki Toyote alebo s prístupom na správne miesta vedel katalógové číslo a orientačnú cenu tohto konektora a tiež, či je možné objednať obe časti, teda samca aj samicu.
Vďaka za pomoc.
Peto
Řidič

Příspěvek od Peto »

Doteraz som neprišiel na nejaký nesúlad medzi schémou na 2007 a autom 2008 a 2010, aj keď sú tam nejaké veci navyše (v tej schéme). Ale som využil len časť pre montáž alarmu a denných svetiel (resp. to čo som porovnal tak súhlasilo).
Toyota Yaris 1,3 Terra Cool 2008
Toyota RAV4 2,0 Valvematic Lux 2013

Obrázek
bobor
Člen Týmu

Příspěvek od bobor »

Ani ja nepredpokladám, že tých rozdielov bude príliš veľa. Aspoň približná schéma je samozrejme lepšia ako nič, ale ak by niekto mal tú presnú, tak to by bolo ideálne.
V každom prípade sa v tomto momente zaujímam najmä o ten konektor.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“