Ahoj, potřebuji vyvést 12V (nejlépe ze zásuvky 12V mezi sedadly řidiče a spolujezdce) nevíte, jak je přidělán tunel? Šrouby nebo nějaké sponky, cvoky atd. Případně jak je povolit? Nebo Vás napadá, kde by se dalo pohodlněji sebrat 12V o cca 30-40W? Potřebuji to na instalaci hlavových opěrek s DVD na pevnou montáž.
Díky Vospi
Demontáž tunelu (mezi předními sedadly) - potřebuji 12V
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Demontáž tunelu (mezi předními sedadly) - potřebuji 12V
Avensis combi T25 D4D 150 ps, executive navi 12-2008
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vospi take jsem si lamal hlavu s napajenim operek a problem je, ze zapalovac funguje jen pri klicku v poloze 1 nebo 2 a nebo pri nastartovanem motoru a take pri startovani tam nejde napeti, takze se operky pri startovani vypnou. Ja to planuju napojit na trvale napajeni treba z radia, aby fungovali i pri vypnutem motoru - ten odber bude malej, plus tam je pojistka. Dam tam jednoduchy kolibkovy vypinac, ktery schovam nekam do loketni operky.
Jinak ten prostredni tunel rozdelas tak, ze zatahnes za tu kuzi kolem radici paky a ten obdelnik se vycvakne a pak postupujes smerem dozadu - jsou tam myslim viditelne sroubky.
Jinak ten prostredni tunel rozdelas tak, ze zatahnes za tu kuzi kolem radici paky a ten obdelnik se vycvakne a pak postupujes smerem dozadu - jsou tam myslim viditelne sroubky.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky Mrazik, odpoledne to rozdělám. Jinak právě mě vyhovuje to, že se to vypne při klíčku - nezapomenu vypnout, znáš to dvě malé děti, manželka atd. Mám to vyloženě na delší cesty pro děti, za ty peníze co se to dá dnes sehnat je to jako před pár lety rádio s MP3:) Neřešil jsi propojení s navigací TNS700? Má to video vstup?
Avensis combi T25 D4D 150 ps, executive navi 12-2008
zdar draci. Dělal jsem tajný tlačítko, kvůli zlodějům a měl jsem tunel rozdělanej, kvůli tahání káblů...
je to jednoduchy.... kolem řadící páky jak je okrasnej chromovej ráměček vycvaknete směrem k páce, po té, opatrně zatlačíte na rám, co drží, koženou lamelu, kolem páky, a celý plast za řadící pákou, táhnete směrem dozadu nahoru.... pak se vám to uvolní, a poté co to vycvaknete ( směrem dolů) pod ovládáním klimatizacec, tak opatrně odpojíte kabel na napájení zapalovače.... Tak teď je první díl volný a přes řadící páku jej vytáhnete nahorů.
Dále jsou zde dva křížové šroubky za řadící pákou, jeden vlevo u sedadla a druhý vpravo.... a po odšroubování se vám uvolní kryt ruční brzdy a přihrádky vedle ní...
a už tam zbyla jen loketní opěrka a pod ni se dostanete.... v
je to jednoduchy.... kolem řadící páky jak je okrasnej chromovej ráměček vycvaknete směrem k páce, po té, opatrně zatlačíte na rám, co drží, koženou lamelu, kolem páky, a celý plast za řadící pákou, táhnete směrem dozadu nahoru.... pak se vám to uvolní, a poté co to vycvaknete ( směrem dolů) pod ovládáním klimatizacec, tak opatrně odpojíte kabel na napájení zapalovače.... Tak teď je první díl volný a přes řadící páku jej vytáhnete nahorů.
Dále jsou zde dva křížové šroubky za řadící pákou, jeden vlevo u sedadla a druhý vpravo.... a po odšroubování se vám uvolní kryt ruční brzdy a přihrádky vedle ní...
a už tam zbyla jen loketní opěrka a pod ni se dostanete.... v

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW