avensis 1.6 81kw (4A-FE) r.v. 1998

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Kontasek
Člen Týmu

avensis 1.6 81kw (4A-FE) r.v. 1998

Příspěvek od Kontasek »

zdravím, mám delší dobu problém s autem a nevím si rady mam auto na LPG a delsi dobu poznávám že se mi pri volnobehu zacne trepat cely motor vymenil sem svicky, iducku, kable proste svechno vycistil a auto porad třepe?..muze to byt cidlo otacek nebo kde heldat chybu pri prenuti na benzin to dela lehce mam hledat chybu v plynu nebo nekde jinde?..nebo muze to delat i ze uz je potreba udelat rozvody?..dekuji za info diky moc predem
Kontasek
Člen Týmu

Re: avensis 1.6 81kw (4A-FE) r.v. 1998

Příspěvek od Kontasek »

Kontasek píše:zdravím, mám delší dobu problém s autem a nevím si rady mam auto na LPG a delsi dobu poznávám že se mi pri volnobehu zacne trepat cely motor vymenil sem svicky, iducku, kable proste svechno vycistil a auto porad třepe?..muze to byt cidlo otacek nebo kde heldat chybu pri prenuti na benzin to dela lehce mam hledat chybu v plynu nebo nekde jinde?..nebo muze to delat i ze uz je potreba udelat rozvody?..dekuji za info diky moc predem
jo abych byl presny tak kdyz sedim uvnitr v aute tak se to trepe a skace jak nevim co..a kolisaj otacky ze to je pod 900 pak se to vyrovna proste kolisaj pri volnobehu a to je ten duvod trepani
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

...pokud to dělá byť jen částečně i na benzín, napadá mě váha vzduchu...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
pavel.em
Řidič

Příspěvek od pavel.em »

U našich na Felině tohle vyřešila výměna lambda sondy.... Neříkám, že je to stejný případ, ale za zvážení to stojí... :wink:
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

pavel.em píše:U našich na Felině tohle vyřešila výměna lambda sondy.... Neříkám, že je to stejný případ, ale za zvážení to stojí... :wink:
Máš pravdu, dokonce i netěsné výfukové potrubí...
Kontasek
Člen Týmu

Příspěvek od Kontasek »

kar202 píše:
pavel.em píše:U našich na Felině tohle vyřešila výměna lambda sondy.... Neříkám, že je to stejný případ, ale za zvážení to stojí... :wink:
no ráve ze mam v zadn casti zadniho tlumice ve spoji rezajci pomalu douru ..takze aik vaha vzduchu?..uz na stk mi rekli ze nemam funkcni lamdu sondu
Kontasek
Člen Týmu

Příspěvek od Kontasek »

kar202 píše:
no ráve ze mam v zadn casti zadniho tlumice ve spoji rezajci pomalu douru ..takze aik vaha vzduchu?..uz na stk mi rekli ze nemam funkcni lamdu sondu
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Kontasek píše:
kar202 píše:
Nemá cenu dále něco hledat, dokuď nezprovozníš lambda sondu a neopravíš výfuk. Tyhle závady vše zkreslují a je pravděpodobné, že ti způsobují tebou popsaný problém.
Kontasek
Člen Týmu

Příspěvek od Kontasek »

kar202 píše:
Kontasek píše:
kar202 píše: Máš pravdu, dokonce i netěsné výfukové potrubí...
Nemá cenu dále něco hledat, dokuď nezprovozníš lambda sondu a neopravíš výfuk. Tyhle závady vše zkreslují a je pravděpodobné, že ti způsobují tebou popsaný problém.
dobře tak teda prvni ten vyfuk opravim sezenu lambdu sondu a pak napisu jak sem dopadl ja sem s tim autem plne spokojeny jen to trepani me na tom stve..dobre a jinak diky za pomoc
Odpovědět

Zpět na „Avensis“