avensis 1.6 81kw (4A-FE) r.v. 1998
avensis 1.6 81kw (4A-FE) r.v. 1998
zdravím, mám delší dobu problém s autem a nevím si rady mam auto na LPG a delsi dobu poznávám že se mi pri volnobehu zacne trepat cely motor vymenil sem svicky, iducku, kable proste svechno vycistil a auto porad třepe?..muze to byt cidlo otacek nebo kde heldat chybu pri prenuti na benzin to dela lehce mam hledat chybu v plynu nebo nekde jinde?..nebo muze to delat i ze uz je potreba udelat rozvody?..dekuji za info diky moc predem
Re: avensis 1.6 81kw (4A-FE) r.v. 1998
jo abych byl presny tak kdyz sedim uvnitr v aute tak se to trepe a skace jak nevim co..a kolisaj otacky ze to je pod 900 pak se to vyrovna proste kolisaj pri volnobehu a to je ten duvod trepaniKontasek píše:zdravím, mám delší dobu problém s autem a nevím si rady mam auto na LPG a delsi dobu poznávám že se mi pri volnobehu zacne trepat cely motor vymenil sem svicky, iducku, kable proste svechno vycistil a auto porad třepe?..muze to byt cidlo otacek nebo kde heldat chybu pri prenuti na benzin to dela lehce mam hledat chybu v plynu nebo nekde jinde?..nebo muze to delat i ze uz je potreba udelat rozvody?..dekuji za info diky moc predem
no ráve ze mam v zadn casti zadniho tlumice ve spoji rezajci pomalu douru ..takze aik vaha vzduchu?..uz na stk mi rekli ze nemam funkcni lamdu sondukar202 píše:Máš pravdu, dokonce i netěsné výfukové potrubí...pavel.em píše:U našich na Felině tohle vyřešila výměna lambda sondy.... Neříkám, že je to stejný případ, ale za zvážení to stojí...
no ráve ze mam v zadn casti zadniho tlumice ve spoji rezajci pomalu douru ..takze aik vaha vzduchu?..uz na stk mi rekli ze nemam funkcni lamdu sondukar202 píše:Máš pravdu, dokonce i netěsné výfukové potrubí...pavel.em píše:U našich na Felině tohle vyřešila výměna lambda sondy.... Neříkám, že je to stejný případ, ale za zvážení to stojí...
Nemá cenu dále něco hledat, dokuď nezprovozníš lambda sondu a neopravíš výfuk. Tyhle závady vše zkreslují a je pravděpodobné, že ti způsobují tebou popsaný problém.Kontasek píše:no ráve ze mam v zadn casti zadniho tlumice ve spoji rezajci pomalu douru ..takze aik vaha vzduchu?..uz na stk mi rekli ze nemam funkcni lamdu sondukar202 píše:Máš pravdu, dokonce i netěsné výfukové potrubí...pavel.em píše:U našich na Felině tohle vyřešila výměna lambda sondy.... Neříkám, že je to stejný případ, ale za zvážení to stojí...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
dobře tak teda prvni ten vyfuk opravim sezenu lambdu sondu a pak napisu jak sem dopadl ja sem s tim autem plne spokojeny jen to trepani me na tom stve..dobre a jinak diky za pomockar202 píše:Nemá cenu dále něco hledat, dokuď nezprovozníš lambda sondu a neopravíš výfuk. Tyhle závady vše zkreslují a je pravděpodobné, že ti způsobují tebou popsaný problém.Kontasek píše:no ráve ze mam v zadn casti zadniho tlumice ve spoji rezajci pomalu douru ..takze aik vaha vzduchu?..uz na stk mi rekli ze nemam funkcni lamdu sondukar202 píše: Máš pravdu, dokonce i netěsné výfukové potrubí...