Autogrand ponuka pripravu auta a zabezpecenie stkacky priamo u nich. Skusali ste to uz niekto?
Aka je prbilizna cena u yarisa?
Vdaka

Žeby mne potom hned dali rovno pred bránou nálepku a poslali do preč???Jaris píše:To já jel na STK a ani jsem Yardu neumyl. Technik pak pravil "...to je , ale vopruz co!? Ani to neumejete a projdete STK bez závad..."
No nevím, já když jsem měl problém s orezlýma kotoučema, tak na jedné straně byla o cca 30% menší brzdná plocha než na druhém a mluvil jsem s chlapíkem z STK a řekl, že by to na válcích nezměřili. Ona to totiž podle mě srovná elektronika "vyvážení brzdné síly"muco píše:.... Čiže skontrolovať hlavnebrzdy-tie môžu sice podla teba brzdiť dobre,ale ty to nemusíš až tak cítiť počas NORMALNEJ jazdy a brzdenia,či jedno koleso náhodou nebrzdí menej ako druhé .
Ja som nemyslel na zhrdzavené okraje na kotúčoch. ja som myslel presno to,čo tu chlapi opisujú.Jednoducho stačí ak je maalinko pridretý valček a tým pádom jedno koleso skôr alebo neskôr začne brzdiť ako to druhé...T.Y.N.G. píše:No nevím, já když jsem měl problém s orezlýma kotoučema, tak na jedné straně byla o cca 30% menší brzdná plocha než na druhém a mluvil jsem s chlapíkem z STK a řekl, že by to na válcích nezměřili. Ona to totiž podle mě srovná elektronika "vyvážení brzdné síly"muco píše:.... Čiže skontrolovať hlavnebrzdy-tie môžu sice podla teba brzdiť dobre,ale ty to nemusíš až tak cítiť počas NORMALNEJ jazdy a brzdenia,či jedno koleso náhodou nebrzdí menej ako druhé .
Tieto "závady" so žiarovkami sa stávajú velmi často pred bránami STK alebo už priamo nad jamou..telleke píše:Jenom bacha ať netrefíte na debila, který vás vyhodí za prasklou žárovku v 3. brzdovém světle (prý nebezpečná záváda) jako mě minulý měsíc. Jsem si jistý, že musela prasknout těsně před kontrolou a jelikož to byl nějakej blb, tak mě jí ani nenechal na místě vyměnit. Opakovaná STK mě stála 399,-Kč((