Doteď všechno u prodejce klapalo na 1*, ono když ptáčka lapají......uvidíme, jak to bude dál, teď se teprve uvidí, jak to u Toy funguje. Doufám, že auto nezklame, ale všichni tady vypadáte spokojeně
další funglovní Avíček
další funglovní Avíček
tak nakonec to vyšlo, po dlóóóóóóóuhém uvažování a rozhodování (i trochu ostřejší debaty zde, sorry, byl jsem z toho trochu nervní) jsem šťastným majitelem kupní smlouvy
. Na auto se dívám akorát na fotkách na netu a představuju si, jak bude asi krasavec vypadat a jak to bude jezdit. A hodně dlouho budu, do dubna, šílená představa
. Neuvěřitelně mě svrbí ruce.
Doteď všechno u prodejce klapalo na 1*, ono když ptáčka lapají......uvidíme, jak to bude dál, teď se teprve uvidí, jak to u Toy funguje. Doufám, že auto nezklame, ale všichni tady vypadáte spokojeně
. Bude to moje první tojka, uuáááá, už aby tu byla...bez rohypnolu neusnu.
Bude to to jsi napsal ve smlouve, takovy najaky co se zrovna povede udelat uz snad dneska neexistuje. Taky blahopreju, a preji at ti to utece, taky jsem cekal 3 mesice a bylo to dlouhy.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.