E11 - motorek nastavovani sklonu svetel

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Jeff
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

E11 - motorek nastavovani sklonu svetel

Příspěvek od Jeff »

Pri zapnuti potkavacich svetel mne soustavne vrci levy motorek nastavovani sklonu svetla. Nez do toho zacnu vrtat, tak bych se chtel zeptat, zdali nema nekdo zkusenost s timto problemem.
Z duvodu srazky se zveri bylo v servisu meneno cele predni leve svetlo, tudiz mam pocit, ze muze byt zavada ve spatnem zapojeni, ponevadz pred kolizi bylo vse ok.
cadis
Navigátor

Příspěvek od cadis »

jj mám ten samí problém též by mě toto zajímalo :?:
nyní:Toyota Corolla E11 1.6 kombi
budocnost: Toyota Avensis
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

A ty světla se vám tím nastavují? Nebo vrčí a stojí na místě?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
cadis
Navigátor

Příspěvek od cadis »

Tonda píše:A ty světla se vám tím nastavují? Nebo vrčí a stojí na místě?
vrčí a stojí na místě, problém je v tom, že se mi to tak pošahola a teť mi svítí dost nahoru a já neůmyslně oslňuji řidiče
přijde mi celkem ligický že když se ti to nesrovná vrčí tak to bude asi v tom světle zaseknutý.
curly.cz
Člen Týmu

Příspěvek od curly.cz »

Hlabne kdyz to rozeberes, tak uz se to hodne blbe vraci zpatky...jestli je ten system stejny jako u me. A potom jeste bacha na to ze byly dva ruzne konektory....jedny meli opravdovy japonci a zbytek evropa
cadis
Navigátor

Příspěvek od cadis »

curly.cz píše:Hlabne kdyz to rozeberes, tak uz se to hodne blbe vraci zpatky...jestli je ten system stejny jako u me. A potom jeste bacha na to ze byly dva ruzne konektory....jedny meli opravdovy japonci a zbytek evropa
mám ještě stále dovoz z japoska, ten motorek jsem ještě nerozebíral, popravdě ani nevím jak do něj :?: ,ale díky za info
Jeff
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeff »

Byl jsem ted zkouset, zdali se svetlo naklapi. Nenaklapi, motorek stale vrci.
Vidim to na reklamaci v servisu.
Ted je jen otazka, kdy cekat, ze se motorek spali a zdali nedojde k nebezpeci pozaru.
jestli se dostaneš k tomu konektoru tak ho odpoj,zavez jim to tam a ať to opraví :wink:
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

jestli se dostaneš ke konektoru tak ho odpoj a odvez jim to tam ať mrknou kde je chyba-i na to nové světlo a práci je záruka takže nic neplať :wink:
BEnY23
Člen Týmu

Příspěvek od BEnY23 »

Mám stejný problém. Dej prosím vědět v čem byla chyba díky!
lemra79
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemra79 »

Po havarii mi v motorku štelování světel jenom chrastilo, avšak se nic nedelo. Sebral jsem odvahu a rozmontoval jsem ho, sice to na rozebirani neni staveny, ale slo to. Zjistil jsem, ze tam bylo uvolneny naky ozubeny kolecko ze hridelky, nebo neco takovyho, uz se na to presne nepamatuju, kazdopadne to slo ale jednoduse opravit. Myslim, ze jeste ted to mam svazany izolackou, bo jsem tenkrat nemel po ruce vterinak. Uz s tim jezdim dyl jak 2 roky a motorek ok....... Trochu sikovnosti, chladnou hlavu a uspech zarucen....
Naposledy upravil(a) lemra79 dne pon 07.02.2011, 18:53, celkem upraveno 2 x.
corolla 3D, 1.3 63 KW, r.v. 1998, 165 000 km
lemra79
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemra79 »

Tonda píše:jestli se dostaneš ke konektoru tak ho odpoj a odvez jim to tam ať mrknou kde je chyba-i na to nové světlo a práci je záruka takže nic neplať :wink:
vzhledem k tomu, ze ti asi dali motorek puvodni, zaruku ti neuznaj, nabidnou ti novej, netusite nekdo, kolik tak asi stoji?
spíš se to seklo špatným nasazením nebo mechanikou va světle-tomu zaseknutýmu motorku nevěřím
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

lemra79 píše:
Tonda píše:jestli se dostaneš ke konektoru tak ho odpoj a odvez jim to tam ať mrknou kde je chyba-i na to nové světlo a práci je záruka takže nic neplať :wink:
vzhledem k tomu, ze ti asi dali motorek puvodni, zaruku ti neuznaj, nabidnou ti novej, netusite nekdo, kolik tak asi stoji?
spíš se to seklo špatným nasazením nebo mechanikou va světle-tomu zaseknutýmu motorku nevěřím
Já si spíš myslím že bude zaseknutý mechanismus světla - o tom zaseknulým motorku pochybuju. To je jednoduchý-demontuj ten motorek,napoj ho a jestli se nebude hýbat tak mi ho pošli-a zdarma ti ho skusím opravit (tak moc tomu věřím že to tím nebude) :wink: Stálo by tě to vlastně jen poštovný ke mě a zpět :lol:
Jeff
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeff »

Dnes jsem resil telefonicky problem se servisem a menili svetlo (davali neorigo). Dozvedel jsem se, ze mne tam dali motorek puvodni, ale ve vypisu materialu si za nej nauctovali cenu 2000 kc. O cenu mne nejde, opravu proplatila pojistovna. Kazdopadne servis objedna motorek novy a zavadu odstrani, at uz to bude motorkem nebo svetlem na praci i dily je zaruka, tudiz samozrejme platit nic nehodlam a ani nebudu.
Motorek jsem prozatim vypojil.
lemra79
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemra79 »

Aha, netusil jsem, ze ti vyuctovali i ten motorek. Sice to plati pojistovna, ale i tak se mi jejich jednani nezda naprosto seriozni.... V tom pripade je samo zaruka na veskere komponenty, ktere ti dodali.
mweirdo
Člen Týmu

Příspěvek od mweirdo »

Jeff píše:Dnes jsem resil telefonicky problem se servisem a menili svetlo (davali neorigo). Dozvedel jsem se, ze mne tam dali motorek puvodni, ale ve vypisu materialu si za nej nauctovali cenu 2000 kc. O cenu mne nejde, opravu proplatila pojistovna. Kazdopadne servis objedna motorek novy a zavadu odstrani, at uz to bude motorkem nebo svetlem na praci i dily je zaruka, tudiz samozrejme platit nic nehodlam a ani nebudu.
Motorek jsem prozatim vypojil.
Ti udelaji vse pro to, aby to fungovalo v poradku.. Nahlasit je na pojistovnu, ze si nauctovali neco co nevymenili, meli by sakra problem. Ale jinak je to bezna praxe servisu
Celica 1.8 VVT-i 2001
Odpovědět

Zpět na „Corolla“