potřeboval bych zjistit,který kabel je na spínačce od zapalování???
jednoduše řečeno když do něj pustím +12 tak aby se rožli kontrolky (druhá poloha klíčku)

ahoj, ono si stačí prohlédnout minulá témata a historii na tomto foru a nejdeš co hledáš ale pro tentokrát udělám vyjímku:_Petan_ píše:Nazdar kapříííci
potřeboval bych zjistit,který kabel je na spínačce od zapalování???
jednoduše řečeno když do něj pustím +12 tak aby se rožli kontrolky (druhá poloha klíčku)moc bych to potřeboval,díky za každou radu
![]()
![]()
a co to řešíš za problém??? nejde ti to startov. tlačítko nebo co??_Petan_ píše:jo to je možný že to tu někde jeale místo toho abych hledal celej den v histori jak .......!!!!
tak to sem napíšu a je to!! néééé????? a stejně je to už jedno manuál sem našel tak 2minuty po tom co sem vložil téma
![]()
![]()
ale šlo mi o to jestli už s tím někdo měl skušenost vííííš????
![]()
ale dík za námahu
![]()
![]()
jo a myslel sem že forum je od toho abych nemusel listovat po www
![]()
12V je v celém autě dost, a navíc jde i sig. do palubky dobíjení , ale toto neřeším_Petan_ píše:ne ne nedálkový start víííš???
ale před chvííílí sem na to došel
musel sem propojit ještě dvá káble
![]()
ale v návodu to ti zmr.... nenapsali!!
![]()
![]()
![]()
ted ještě musím najít nějakej kabel v kabině od altíííku aby to poznalo že je nastartováno
ale vůbec nevím z čeho bych to vzal (usměrněných +12V)
tož se uvidííí noo
ty asi nevíš co??? :-O
Sorry, ale souhlasím s koljou-forum není od toho aby se tu někdo po čtvrtý ptal na něco, co už zde bylo třikrát zodpovězeno-to zase plýtváš silama lidí který ti chtěj pomoct a který se na tebe příště po týhle tvý odpovědi vykašlou..._Petan_ píše:jo to je možný že to tu někde jeale místo toho abych hledal celej den v histori jak .......!!!!
tak to sem napíšu a je to!! néééé????? a stejně je to už jedno manuál sem našel tak 2minuty po tom co sem vložil téma
![]()
![]()
ale šlo mi o to jestli už s tím někdo měl skušenost vííííš????
![]()
ale dík za námahu
![]()
![]()
jo a myslel sem že forum je od toho abych nemusel listovat po www
![]()
neaktuální inzeráty v sekci inzerátů jsou samozřejmě něco jinýho než dotaz v sekci MR2 na kterej zde bylo už jednou odpovězeno a nic se na něm nemění...sorry logika. Na inzerát ti samozřejmě vodpoví rád někdo kdo chce něco prodat-i kdyby to tu už psal, kdežto na dotaz, na kterej zde už někdo odpovídal si většina řekne, co bych mu to psal, když už to tu má popsaný-stačí hledat... mimochodem právě tím že zde nebudeme zbytečně odpovídat 4x na jednu věc, se zamezí tomu, že až si to budeš chtít všechno přečíst, což je v tvým zájmu pokud o to auto máš zájem, nebudeš muset číst jednu blbost čtyřikrát a říkat si proč to tady píšou, když už to tady bylo třikrát napsaný. Není to vo žádným urážení, jen o tom jak to tu chodí a zdá se mi že se právě toto snažíme všichni dodržovat. Myslím že tvůj požadavek na rozdělení ještě inzerce na jednotlivé vozy a podskupiny dílů je hodně nereálný-nakonec a ani na žádném jiném foru jsem toto neviděl a neslyšel jsem zatím od nikoho, že by s tímto měl problém. Já pokud potřebuji nějaký konkrétní díl a spěchám na to, tak to napíšu do inzerce a ještě obvolám známé, o kterých vím, že mají vraky na náhradní díly-jestli to nemají. a v případě nouze nejvyšší vložím toto téma i do sekce MR2._Petan_ píše:no tak sem psal rychle a nepřečtl sem si to![]()
![]()
ale to je už fuč zapojeno to je sice sem u toho málem nechal mozek ale jinak v klidu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zvládl sem to i bez rad takže oki!!!!!
![]()
![]()
ale vážně by ty náhradní díly mohli býýýýýýýt rozdělený do typů neee??? ale zatím ani nevím kdo je admin tak to píšu jen tak do placu
![]()
třeba teď bych potřeboval ty krytky co jsou pod vnitřími klikami a co by ste mi teda poradili??? vytvořit nové téma nebo najít nějaké staré např. rok a napsat tam??? což si myslím že by asi už nebyly
![]()
![]()
co kde je?zkus fakt psát konkrétnějc. Jestli myslíš ty krytky co jsou pod vnitřími klikami-tak auta na díly maj Invader, Pepamoto a myslim ještě Jan Nosek a Kolja občas prodávají nějaké díly(zkus jim napsat SZ, třeba ti to prodaj)-opět když si přečteš předešlá témata, budeš to vědět, pokud na to nemáš čas, nevím jak ti pomoct-leda v toyotě-tam budou vědět hned a bez hledání, ale za jiný kačky..._Petan_ píše:To nebyl požadavek ale jen návrh vííííš?????????a sorry zatím tolik známostí nemám,jak sem už napsal sem nováčeka zatím sem u nás nenarazil na žádnou MRku a když to tu už bylo odpovězeno tak mi teda řekni kde to je když to vííííš. já sem to nenašel! jak sem už napsal,nesháněl sem manuál ale radu!!!a nechci se tady hádat o pi.....!!!! takže sorry