Pokukuju po novém kočáru a docela mi padla do oka Toyota Corolla TS....Vidim to něco kolem roku 2002...Vypadá to celkem nenápadně ale co jsem koukal,dokáže to i pobavit
Koupě Corolly TS
Koupě Corolly TS
Zdravim všechny....
Pokukuju po novém kočáru a docela mi padla do oka Toyota Corolla TS....Vidim to něco kolem roku 2002...Vypadá to celkem nenápadně ale co jsem koukal,dokáže to i pobavit
 Zajímají mě vaše názory na tohle auto...Nikoho s tímhle autem neznam, neměl jsem s nim žádný zkušenosti....Chtěl bych se poptat na klady,zápory, na co si dát pozor při koupit a třeba i jak je to s dostupností a cenou ND...Budu rád za každý příspěvek a předem děkuji za odpovědi...Mějte se 

- Ahold
 - Věčnej rejpal

čau čau. S tímto autem to je vsázka do loterie. Nejčastější přičina je zlomení šroubu u vaček. Docela často praskaj a při koupi to moc nepoznáš. Leda jet do servisu aby sundali dekl a podívali se na to. Já jsem měl na koupy smulu, oprava stojí tuším cca 20 tisíc. Udajně někdo tvrdí že další závada je mizení oleje, něcojak u Celic 7g.. Ale já jsem nic nezaznamenal. Pak si taky dávat pozor na rozvodovej řetaz, natahuje se docela často. Určitě tam je víc problémů v tom motoru. Na Honda foru to rozebírali a byli tam 2 stránky s tím. 
Při koupi bych si určitě dával pozor zda-li funguje lift. Při 6tis ot. by jsi měl cítit že se autu plynule zvyšuje výkon až k 7800. Nemělo by to cuknou, ale zase měl bys to cítit. Taky bych udělal výslech na olej, co do toho lil. Otázka je, jestli bude říkat pravdu.
Muj názor na to je, že je to uasný autíčko i když má své chyby. Ale pokud o to auto pečuješ a nešetříš na něm, tak se ti odvděčí. Tot muj názor.

Při koupi bych si určitě dával pozor zda-li funguje lift. Při 6tis ot. by jsi měl cítit že se autu plynule zvyšuje výkon až k 7800. Nemělo by to cuknou, ale zase měl bys to cítit. Taky bych udělal výslech na olej, co do toho lil. Otázka je, jestli bude říkat pravdu.
Muj názor na to je, že je to uasný autíčko i když má své chyby. Ale pokud o to auto pečuješ a nešetříš na něm, tak se ti odvděčí. Tot muj názor.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to. 
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm

Ahoj...jedno TS mám cca 4 měsíce a už tam jsem za 18 tisícAhold píše:čau čau. S tímto autem to je vsázka do loterie. Nejčastější přičina je zlomení šroubu u vaček. Docela často praskaj a při koupi to moc nepoznáš. Leda jet do servisu aby sundali dekl a podívali se na to. Já jsem měl na koupy smulu, oprava stojí tuším cca 20 tisíc. Udajně někdo tvrdí že další závada je mizení oleje, něcojak u Celic 7g.. Ale já jsem nic nezaznamenal. Pak si taky dávat pozor na rozvodovej řetaz, natahuje se docela často. Určitě tam je víc problémů v tom motoru. Na Honda foru to rozebírali a byli tam 2 stránky s tím.
Měnil jsem váčku..jak jinak
To co píše Ahold je vesměs pravda ale s tím mizením oleje to se týká podle mě jen 1ZZ a ne 2ZZ motorů...mě to olej nežere vůbec. Šrouby na váčkách se opotřebovávají fakt hodně, na nové jsem najel cca 2000km a už tam jdou vidět jemné zářezy, také se dost natahuje rozvodový řetěz, musí se měnit pravidelně po cca 50 000km regulátor tlaku oleje.
takže doporučuji kupovat auto s finanční rezervou na počáteční zásah do motoru, pokud bude nutný. Jinak Tsko jako auto super, vypadá docela malé ale uvnitř je hodně prostorné (před měsícem jsem v něm odvezl pračku
Jediná nevýhoda je (jako u každé Toyoty) extrémně drahé díly :-/
jj slabiny motoru byly popsány dokonale,o oleji nevím že by 2ZZ brali,ale ty šrouby vyčky to je hnus velebnosti s jejich opotřebením...mám jich tady ještě deset dozásoby...Zatím jsem prohlížel čtyři 2ZZ motory a tři KO šrouby....

specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz

dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- Ahold
 - Věčnej rejpal

Tu to je z toho H fora:
http://honda-club.cz/forum/files/170320102188_207.jpg
Mohl by někdo (Libore, Kenny) jak moc je tento článek skutečný? Krom těch šroubů samozřejmě.

http://honda-club.cz/forum/files/170320102188_207.jpg
Mohl by někdo (Libore, Kenny) jak moc je tento článek skutečný? Krom těch šroubů samozřejmě.

- Ahold
 - Věčnej rejpal

Tuím že se začli vyrábět nějak na přelomu 01/02. Já bych měl mít podle VIN tu 2001Robik píše:Však tam všude píšou do 2002(3) a ty motory co se dávali do Coroll TS jsou snad od 2002 ne? Podle mě to vůbec nereflektuje skutečnost.